Deputat PNL Florin Roman: Scrisoare către Ministrul Sănătății privind măsurile pentru repararea unei nedreptăți făcută medicilor de familie de către Guvern

Deputatul PNL Florin Roman solicită, într-o scrisoare adresată doamnei Sorina PINTEA, ministrul sănătăţii, un răspuns cu privire la măsurile pentru repararea unei nedreptăți făcută medicilor de familie de către Guvern.

„Doamnă ministru,

ELIT

Deși art. 419, litera h) din Legea 95/2006 conferă medicilor membri ai CMR, soțului, soției și copiilor acestora aflați în întreținere, gratuitate în ceea ce privește asistența medicală, medicamente și dispozitive medicale, totuși, în ultimii ani, Guvernul a emis diferite acte normative care au îngrădit și accesul medicilor de familie și a familiilor acestora la facilitățile stipulate mai sus de lege.

În acest sens, vă rog să-mi precizați, doamnă ministru, de ce medicii de familie sunt discriminați de către Guvern și nu pot beneficia, la fel ca și colegii lor din spitale, de prevederile literei h) a Legii 95/2006, precum și ce măsuri aveți în vedere, în perioada imediat următoare, pentru a repara această nedreptate făcută medicilor de familie?

Mihail David - 2020

Menționez că solicit răspuns scris.

Cu stimă,

Florin-Claudiu ROMAN,

deputat PNL de Alba”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...