Deputat PNL Florin Roman: Scrisoare către Ministrul Sănătății privind măsurile pentru repararea unei nedreptăți făcută medicilor de familie de către Guvern

Deputatul PNL Florin Roman solicită, într-o scrisoare adresată doamnei Sorina PINTEA, ministrul sănătăţii, un răspuns cu privire la măsurile pentru repararea unei nedreptăți făcută medicilor de familie de către Guvern.

„Doamnă ministru,

INFORMARE COVID-19

Deși art. 419, litera h) din Legea 95/2006 conferă medicilor membri ai CMR, soțului, soției și copiilor acestora aflați în întreținere, gratuitate în ceea ce privește asistența medicală, medicamente și dispozitive medicale, totuși, în ultimii ani, Guvernul a emis diferite acte normative care au îngrădit și accesul medicilor de familie și a familiilor acestora la facilitățile stipulate mai sus de lege.

În acest sens, vă rog să-mi precizați, doamnă ministru, de ce medicii de familie sunt discriminați de către Guvern și nu pot beneficia, la fel ca și colegii lor din spitale, de prevederile literei h) a Legii 95/2006, precum și ce măsuri aveți în vedere, în perioada imediat următoare, pentru a repara această nedreptate făcută medicilor de familie?

Menționez că solicit răspuns scris.

Cu stimă,

Florin-Claudiu ROMAN,

deputat PNL de Alba”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...