Deputat PNL Florin Roman: PSDragnea țepuiește 93.000 de fermieri

PSDragnea le aplică o noua lovitură sub centură fermierilor. Cu toate că autoritățile au promis, atât prin ministrul Petre Daea, cât și prin directorul general al APIA, o subvenție suplimentară de 23 euro/ha, un supliment la subvenția pe suprafață, din rezerva europeană agricolă pentru situații de criză, constituită la nivelul anului 2016 și rămasă necheltuită, în realitate, situația este complet diferită. De fapt, în conturile fermierilor a intrat echivalentul a 2-3 euro, în loc de 23 de euro cât era preconizat.

“Până în 15 octombrie facem toate plățile. Sunt aproximativ 23 de euro pe ha” este promisiunea făcută fermierilor de ministrul Daea, din 28 august 2018, susținută și de șeful APIA. Este vorba de aproximativ 93.000 de fermieri români, iar mulți dintre aceștia mi-au trimis dovada minciunii PSDragnea: viramentul bancar.

ELIT

La această oră, fermierii se pregătesc de ample acțiuni de protest și cer demisia celor care i-au mințit. Nimeni nu le oferă, însă, explicații oficiale! Solicit pe această cale lămuriri urgente din partea ministrului Daea, pentru că fermierii au nevoie să primească răspunsuri ferme din partea Guvernului.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD?

Deputat PNL Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...