Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: PSDragnea țepuiește 93.000 de fermieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSDragnea le aplică o noua lovitură sub centură fermierilor. Cu toate că autoritățile au promis, atât prin ministrul Petre Daea, cât și prin directorul general al APIA, o subvenție suplimentară de 23 euro/ha, un supliment la subvenția pe suprafață, din rezerva europeană agricolă pentru situații de criză, constituită la nivelul anului 2016 și rămasă necheltuită, în realitate, situația este complet diferită. De fapt, în conturile fermierilor a intrat echivalentul a 2-3 euro, în loc de 23 de euro cât era preconizat.

“Până în 15 octombrie facem toate plățile. Sunt aproximativ 23 de euro pe ha” este promisiunea făcută fermierilor de ministrul Daea, din 28 august 2018, susținută și de șeful APIA. Este vorba de aproximativ 93.000 de fermieri români, iar mulți dintre aceștia mi-au trimis dovada minciunii PSDragnea: viramentul bancar.

La această oră, fermierii se pregătesc de ample acțiuni de protest și cer demisia celor care i-au mințit. Nimeni nu le oferă, însă, explicații oficiale! Solicit pe această cale lămuriri urgente din partea ministrului Daea, pentru că fermierii au nevoie să primească răspunsuri ferme din partea Guvernului.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD?

Deputat PNL Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea