Deputat PNL Florin Roman: ”Incompetența guvernanților îi lovește din plin pe angajații din sistemul bugetar. Dovada minciunii Guvernului PSD-ALDE” (FOTO)

Incompetența guvernanților îi lovește din plin pe angajații din sistemul bugetar, asta deși la momentul adoptării legii salarizării de anul trecut, Guvernul ne promitea că va corecta inechitățile din sistem, dar și că are fondurile necesare pentru plata salariilor.

Constatăm, din păcate, că supușii lui Dragnea i-au mințit cu nerușinare pe români așa cum de altfel am avertizat. Avem și dovada care ne arată clar ca am avut dreptate!

Astfel, o instituție a statului român a emis un prim document oficial în care recunoaște că nu sunt prevăzute în buget sumele necesare pentru plata salariilor. Este vorba despre un act emis de Direcția generală de asistență medicală și sănătate publică, din cadrul Ministerului Sănătății, care informează sec Direcția de sănătate publică Alba că prevederile bugetare aprobate prin Legea bugetului de stat nr. 2/2008 nu acoperă până la finele anului drepturile salariale ale personalului sanitar din unitățile școlare existent la finalul anului 2017 (vezi mai jos).

Cinismul acestei guvernări este fără margini. Nu se poate să înșeli așteptările românilor promițându-le doar ”lapte și miere” pentru a le câștiga încrederea, iar după ce ai pus mâinile pe actul guvernării să transformi majorările salariale promise în tăieri, ba mai mult nici să nu asiguri banii necesari pentru buna funcționare a instituțiilor până la sfârșitul anului.

Așa cum am avut dreptate atunci când am dezvăluit că Ministerul Educației, prin intermediul inspectoratelor școlare, a făcut presiuni asupra directorilor de școli să se încadreze în buget și să reducă cheltuielile cu orice preț, urmărind inclusiv închiderea unor unități de învățământ, iată că și de data aceasta nu ne-am înșelat! Amatorismul, reaua-credință și incompetența sunt trăsăturile definitorii ale unei guvernări criminale care aruncă instituțiile statului în pragul colapsului.

Le solicit celor din PSD-ALDE să ia de urgență măsuri și să asigure fondurile necesare pentru plata personalului sanitar din unitățile școlare și să înceteze o dată pentru totdeauna cu acest joc de ”alba-neagra” cu soarta românilor!

Deputat PNL Florin ROMAN

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

marius 14 martie 2018 at 19:57

De ar fi să-i luăm pe toți la rând
Și actualii, dar și foștii
cei mai deștepți de pe ..Pământ
Au fost întotdeauna .. proștii.

Nu te ruga la ursitoare
Să-ți facă viața ta vreun rost
Mai bine urlă-n gura mare
,, Iubite Doamne fă-mă prost,,
……
În lume asta cu de toate
Unde se-nvață contra cost
Păcat că nici o facultate
Nu dă și diplome de prost.

Așa grăita domul care,
Era la capătul de drum
Sătul de gestul celor care,
Urlă-n agoră precum capra la ceaun.

Simplu 14 martie 2018 at 22:36

Nu reusesc sa inteleg de ce atata grija si isterie pentru bugetari , doar stie tot romanu cate privilegii au.
Palmasul investitorul si mediul privat tratati cu dispret .
Pentru ce oare atata inechitate ?

pedelistul ...liberal 15 martie 2018 at 11:08

Corect ! Oricum, pt ca labaralu` nu are idei proprii….ce sa faca? Critica ce-au facut altii !!!

Democrat-liberalu' 15 martie 2018 at 16:14

Deputatul „șaormă” continua in cariera sa de trompeta a PNL-PDL-CIUMA POTOCALIE.
Nu are ideii deloc si face doar ce poate, ca mai mult nu este de unde.
Bravo PNL-PDL-Ciuma portocalie Alba! La mai mare si in 2020, va rog, tot cu pofiticiosul asta sa mergeti inainte!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...