Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: ”Incompetența guvernanților îi lovește din plin pe angajații din sistemul bugetar. Dovada minciunii Guvernului PSD-ALDE” (FOTO)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incompetența guvernanților îi lovește din plin pe angajații din sistemul bugetar, asta deși la momentul adoptării legii salarizării de anul trecut, Guvernul ne promitea că va corecta inechitățile din sistem, dar și că are fondurile necesare pentru plata salariilor.

Constatăm, din păcate, că supușii lui Dragnea i-au mințit cu nerușinare pe români așa cum de altfel am avertizat. Avem și dovada care ne arată clar ca am avut dreptate!

Astfel, o instituție a statului român a emis un prim document oficial în care recunoaște că nu sunt prevăzute în buget sumele necesare pentru plata salariilor. Este vorba despre un act emis de Direcția generală de asistență medicală și sănătate publică, din cadrul Ministerului Sănătății, care informează sec Direcția de sănătate publică Alba că prevederile bugetare aprobate prin Legea bugetului de stat nr. 2/2008 nu acoperă până la finele anului drepturile salariale ale personalului sanitar din unitățile școlare existent la finalul anului 2017 (vezi mai jos).

Cinismul acestei guvernări este fără margini. Nu se poate să înșeli așteptările românilor promițându-le doar ”lapte și miere” pentru a le câștiga încrederea, iar după ce ai pus mâinile pe actul guvernării să transformi majorările salariale promise în tăieri, ba mai mult nici să nu asiguri banii necesari pentru buna funcționare a instituțiilor până la sfârșitul anului.

Așa cum am avut dreptate atunci când am dezvăluit că Ministerul Educației, prin intermediul inspectoratelor școlare, a făcut presiuni asupra directorilor de școli să se încadreze în buget și să reducă cheltuielile cu orice preț, urmărind inclusiv închiderea unor unități de învățământ, iată că și de data aceasta nu ne-am înșelat! Amatorismul, reaua-credință și incompetența sunt trăsăturile definitorii ale unei guvernări criminale care aruncă instituțiile statului în pragul colapsului.

Le solicit celor din PSD-ALDE să ia de urgență măsuri și să asigure fondurile necesare pentru plata personalului sanitar din unitățile școlare și să înceteze o dată pentru totdeauna cu acest joc de ”alba-neagra” cu soarta românilor!

Deputat PNL Florin ROMAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea