Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PNL de Alba, Sorin Bumb: ”Pensii și manipulare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Păpușarul șef al PSD, Liviu Dragnea, ne-a prezentat aseară magnifica sa viziune asupra sistemului de pensii românesc, sub forma unei noi legi, care ar urma să ne facă pensionarii mai bogați decât cei din țările nordice. La fel ca în toate basmele însă, nimic nu se poate aplica imediat, ci doar din douăzeci-douăș’unu, timp în care forțele potrivnice vor încerca să distrugă mirifica muncă a întâiului gânditor PSD-ist.

Anunțul lui Liviu Dragnea este doar un nou cadou otrăvit pentru români, un episod josnic de manipulare, prin care acesta încearcă să câștige capital electoral și simpatie lovind, în același timp, în Președintele Iohannis, singurul care mai ține piept mafiei PSD-iste ce încearcă să acapareze statul român și resursele naționale.

Modificările pe care Liviu Dragnea le-a anunțat aseară nu fac nimic altceva decât să creeze noi tensiuni în societate, învrăjbind și mai mult diverse categorii de pensionari. Dincolo de ridicolul unor propuneri, precum cea privind luarea în calcul la vechime a studiilor doctorale (în condițiile în care România este în plină epidemie de plagiate) sau penalizarea celor ce contribuie la pilonul II (care este obligatoriu pentru toți cei cu vârsta până în 35 de ani !) legea este plină de prevederi care vor duce la dublarea sarcinii pe care bugetul statului va trebui să o suporte. Iar bugetul nu va putea să suporte toată această greutate fără a intra în colaps. Tocmai aceste situații aberante îl vor obliga pe Președintele Iohannis să sesizeze CCR. Dragnea știe acest lucru și chiar se bazează pe el, cea mai bună dovadă fiind chiar acuzațiile lansate aseară la adresa Președintelui. Dacă ar fi vrut să facă ceva pentru pensionari, Dragnea ar fi venit cu o lege de bun simț, care să poată fi aplicată imediat, nu peste trei ani.

Trebuie să observăm însă că discursul lui Dragnea devine tot mai isteric pe măsura ce se apropie sfârșitul vacanței judecătorești și termenul final din dosarul său. Mașina de propagandă a PSD inventează tot felul de comploturi și mașinațiuni ca să sperie pensionarii că nu-și vor mai primi pensiile mărite. Adevărul este însă că PSD nu are resursele necesare să mărească pensiile, iar cel care a răsturnat ordinea constituțională este chiar Dragnea, prin acțiunile lui îndreptate împotriva justiției. Cât de constituțional este, oare, un guvern de incompetenți, condus, prin interpuși, de către cei doi condamnați penal – Dragnea și Vâlcov?

Sorin Ioan BUMB, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea