// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Deputat PNL de Alba, Sorin Bumb: ”Pensii și manipulare”

Păpușarul șef al PSD, Liviu Dragnea, ne-a prezentat aseară magnifica sa viziune asupra sistemului de pensii românesc, sub forma unei noi legi, care ar urma să ne facă pensionarii mai bogați decât cei din țările nordice. La fel ca în toate basmele însă, nimic nu se poate aplica imediat, ci doar din douăzeci-douăș’unu, timp în care forțele potrivnice vor încerca să distrugă mirifica muncă a întâiului gânditor PSD-ist.

Anunțul lui Liviu Dragnea este doar un nou cadou otrăvit pentru români, un episod josnic de manipulare, prin care acesta încearcă să câștige capital electoral și simpatie lovind, în același timp, în Președintele Iohannis, singurul care mai ține piept mafiei PSD-iste ce încearcă să acapareze statul român și resursele naționale.

Modificările pe care Liviu Dragnea le-a anunțat aseară nu fac nimic altceva decât să creeze noi tensiuni în societate, învrăjbind și mai mult diverse categorii de pensionari. Dincolo de ridicolul unor propuneri, precum cea privind luarea în calcul la vechime a studiilor doctorale (în condițiile în care România este în plină epidemie de plagiate) sau penalizarea celor ce contribuie la pilonul II (care este obligatoriu pentru toți cei cu vârsta până în 35 de ani !) legea este plină de prevederi care vor duce la dublarea sarcinii pe care bugetul statului va trebui să o suporte. Iar bugetul nu va putea să suporte toată această greutate fără a intra în colaps. Tocmai aceste situații aberante îl vor obliga pe Președintele Iohannis să sesizeze CCR. Dragnea știe acest lucru și chiar se bazează pe el, cea mai bună dovadă fiind chiar acuzațiile lansate aseară la adresa Președintelui. Dacă ar fi vrut să facă ceva pentru pensionari, Dragnea ar fi venit cu o lege de bun simț, care să poată fi aplicată imediat, nu peste trei ani.

Trebuie să observăm însă că discursul lui Dragnea devine tot mai isteric pe măsura ce se apropie sfârșitul vacanței judecătorești și termenul final din dosarul său. Mașina de propagandă a PSD inventează tot felul de comploturi și mașinațiuni ca să sperie pensionarii că nu-și vor mai primi pensiile mărite. Adevărul este însă că PSD nu are resursele necesare să mărească pensiile, iar cel care a răsturnat ordinea constituțională este chiar Dragnea, prin acțiunile lui îndreptate împotriva justiției. Cât de constituțional este, oare, un guvern de incompetenți, condus, prin interpuși, de către cei doi condamnați penal – Dragnea și Vâlcov?

Sorin Ioan BUMB, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Deputat PNL de Alba, Sorin Bumb: ”Pensii și manipulare”

 1. marius 10.08.2018 la 18:54

  ,, Adevărul este însă că PSD nu are resursele necesare să mărească pensiile, iar cel care a răsturnat ordinea constituțională este chiar Dragnea, prin acțiunile lui îndreptate împotriva justiției,,
  Un papagal, doi papagali, o mulțime de papagali. Dacă nu știați ,, papagal,, este un cetațean de originer galaleză care a ajuns papă.
  Ps. aș dori să-l întreb pe distinsul deputat care este viziunea domniei sale și a PNL-ulu asupra sistemului de pensii.
  Poate ar fi cazul să să nu mai demolați tot ce construiesc alții fără a pune ceva în loc. Pierdeți enorm din credibilitatea, care și așa este pe cale de dispariție.
  Ps1. Dacă-ți critici zilnic soția cu siguranță te va părăsi.

 2. nico 10.08.2018 la 19:51

  Domnule ,ce ne puteti spune despre faptul ca un fost lucrator la CAP,care a produs lapte carne,paine ,care umplea din abundenta depozitele de la Cantina partidului,de unde militienii,judecatorii,procurorii,secretarii de partid se aprovizionau,care acum o pensie de 600 lei,iar cei care se lafaiau in de toate acum au pensii mai mari decat cei din tarile nordice,oare daca se incearca sa se faca o minima dreptate sociala nu e ceva normal,voi vreti sa dati doar acolitilor vostri,care va sustin,RUSINE,domnule lumea evolueaza,voi sunteti depasiti de realitate.

 3. marius 11.08.2018 la 11:59

  Independenta ca forma de dependenta. Sa fiti sanatosi cu securistii vostri cu tot.
  Informarea prin omisiune sau cum sa-i pupam in cur pe alesii PNL.
  Ati fost, cumva, obligati sa va lasati mustata?