Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL de Alba Florin Roman: Tânără agresată și tâlhărită la Alba Iulia, pentru ca Dragnea sa facă mai putina pușcărie!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corupția ucide! Și când nu ucide, produce drame, în guvernarea PSDragnea. Imaginile în care o tânăra este brutalizată și tâlhărită în scara unui bloc din Alba Iulia, au făcut ocolul întregii tari. A șocat atât gestul, cât și faptul că autorul agresiunii este un recidivist, recent eliberat din pușcărie, unde executa o pedeapsă pentru tentativă de viol și tâlhărie.

În baza legii regimului compensatoriu, votată și de cei doi parlamentari de Alba, 9.000 de deținuți, printre care criminali, violatori sau tâlhari au fost eliberați de la începutul anului și acum zburdă liber pe străzi.

Deși din dosarul de penitenciar al acestui psihopat rezultă caracterul său agresiv, inclusiv în pușcărie, în baza legii promovată de PSD, ca să își scape din pușcării corupții, au ajuns în libertate infractori deosebit de periculoși. Îmi este teamă că vorbim doar de început. Pentru că în paralel cu eliberarea celor 9.000 de deținuți, în urma pensionărilor din MAI, numărul patrulelor mixte polițist-jandarm a scăzut dramatic.

La Alba Iulia patrulau în urma cu câțiva ani, peste 20 de patrule. Acum, din lipsă de personal, patrulele monitorizează cu precădere, doar zonele fierbinți.

PSDragnea pune în pericol viața cetățenilor români, pentru ca la pachet cu infractori periculoși, criminali, violatori sau tâlhari să-și scape propri corupți de după gratii. Nesiguranța stradală a devenit cronică. Am atras atenția de la
tribuna parlamentului de mai multe ori că aceste măsuri luate de PSDragnea vor genera drame, dar pentru ei, din păcate, contează un singur lucru: ca Dragnea să scape de pușcărie. Iar Carmen Dan, ministrul de Interne mi-a spus că exagerez.

Acum ce mai spuneti doamna ministru? Vă mai lasă conștiința sa dormiți?

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea