Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PNL de Alba, Florin Roman: Carmen Dan se leapădă de Dragnea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Nu am folosit niciodată sintagma de lovitura de stat sau de tentativa de lovitura de stat”, este răspunsul scris pe care l-am primit de la ministrul de Interne, Carmen Dan, la o interpelare pe care i-am adresat-o zilele trecute.

Ministrul de Interne mai susține ca nu are altceva de adăugat in legătura cu acest subiect, ca toate precizările sunt cuprinse in declarații publice. In interpelarea adresată ministrului de Interne, solicitam probe in susținerea sintagmei folosită de Carmen Dan și liderii PSD, inclusiv Liviu Dragnea, referitoare la “lovitura de stat” din
punctajele PSD, dar întrebam și dacă aceste “probe” au fost depuse la Parchet.

Răspunsul ministrului Carmen Dan este dovada oficiala a minciunii și manipulării PSD, legate de “lovitura de stat” de la mitingul din 10 august. O alta explicație a pasului înapoi făcut de Carmen Dan este delimitarea fata de declarațiile iresponsabile ale liderului PSD, Liviu Dragnea, care a văzut in mitingul pașnic al Diasporei, o lovitura de stat. Ca un “veritabil” ministru al unui minister militarizat, conducătorul MAI arunca in derizoriu și plângerea penală a Jandarmeriei, la Parchetul General, pentru “lovitura de stat” din 10 august.

Recunoașterea oficiala a manipulării, care a adus grave prejudicii de imagine României, nu poate avea decât un final: demisia lui Carmen Dan din fruntea ministerului de Interne și a lui Liviu Nicolae Dragnea, de la conducerea Camerei Deputatilor!

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea