Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL: SOS! Dați-i un GPS lui Dăncilă să nu încurce Câmpia Libertății cu Alba Iulia

Înțeleg ca doamna Dancilă vine la Alba Iulia cu membri guvernului. Oare vine la Blaj sau pe Câmpia Libertății, de la… Alba Iulia, cum a spus acum câteva luni, pentru că Viorica nu stă bine cu cunoștințele generale, nici la nivelul mediu al unui copil de creșă?

Ceea ce știu toți românii, două locuri sfinte ale neamului, Alba Iulia și Câmpia Libertății îi joacă feste premierului. Ca să fiu sigur că nu se pierde, că e oricum confuză, propun PSDragnea să o doteze pe Viorica cu un GPS!

ELIT

În altă ordine de idei, prezența Vioricăi Dăncilă și a politicienilor PSD, urmașii celor care i-au omorât și asuprit în temnițe pe Maniu, Brătianu și pe alți fruntași care au înfăptuit Unirea, în Sala Unirii, mi se pare o profanare a acestui loc sfânt pentru români.

Înțeleg protocolul, dar nu și lipsa de bun simț de care Dăncila, Dragnea și PSD dau dovadă când e vorba de a respecta Alba Iulia. Vin în orașul de care aud doar de 1 Decembrie și căruia tocmai i-au furat prin “revoluția fiscală” 10 milioane de euro.

Dacă nu returnează albaiulienilor ce le-a furat, din punctul meu de vedere, ca cetățean dar și deputat, guvernul PSD mai bine petrece la Alexandria sau în insula Belina. Sunt aceiași oameni care au respins propunerea mea ca Alba Iulia să fie declarată “Capitală a Marii Uniri”!

PSDragnea urăște Alba Iulia! Noi nu ne dorim aici oameni care rescriu istoria pentru a șterge Alba Iulia din istoria României!

Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

marius 23 noiembrie 2018 at 19:51

Ce sa-ti spun? Pe domnia ta te scoate inteligenta din casa si cultura din papusoi!!!
Cat priveste bunul simt, ce sa mai vorbim?
In rest , aceleasi idei marunte pentru omul ” Marilor proiecte”

Newbie 26 noiembrie 2018 at 13:57

Motivul pt care nu fac politica PNL este acest individ – piticul atomic. Si mai sunt multi care evita PNL pt el.

Comentariile sunt oprite