// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Deputat Florin Roman: ”Guvernul PSD-ALDE le ascunde românilor de ce au întârziat plățile pentru restituirea taxei auto”

Într-un răspuns lacunar la o întrebare pe care i-am adresat-o ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, Guvernul transmite că a aprobat restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, însă omite să explice de ce au întârziat plățile cu aproximativ un an.

Este bine că măcar în al doisprezecelea ceas Guvernul PSD-ALDE ne-a ascultat și a reparat greșeala! Totuși, consider că este important ca românii afectați și lăsați fără banii promiși să știe de ce s-a ajuns în situația aceasta.

Guvernul care cu onor se laudă acum că a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli aferent anului 2018 al Fondului pentru mediu și al Administrației Fondului pentru Mediu, fapt ce va permite reluarea plăților, nu își asumă nicio responsabilitate pentru aceste întârzieri.

Guvernul a comis o gafă de proporții la începutul anului 2017 când a abrogat Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 9/2013 cu scopul de a elimina timbrul de mediu, fără a lua în calcul însă ca au anulat la pachet și prevederile Ordonanței de urgență 40/2015 în baza căreia se restituiau sumele către românii care au plătit această taxă. Au lăsat, astfel, un vid legislativ în domeniu fără nici măcar să fi conștientizat că au făcut acest lucru. Și-au dat seama mult mai târziu ca urmare a reacției românilor și a criticilor pe care le-am adus noi cei din Opoziție.

Avem o dovadă în plus a amatorismului acestei guvernări, precum și a incapacității de a gestiona probleme care îi privesc în mod direct pe români. Îi solicit, pe această cale, prim-ministrului Viorica Dăncilă să ia măsuri și să sancționeze incompetența din propriul executiv! Românii au nevoie de o guvernare responsabilă, îndreptată către problemele reale ale cetățenilor de rând și nu de un Guvern fără viziune și incapabil să le reprezinte cu adevărat interesele!

Deputat Florin ROMAN, vicepreședinte PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Răspunsuri la Deputat Florin Roman: ”Guvernul PSD-ALDE le ascunde românilor de ce au întârziat plățile pentru restituirea taxei auto”

 1. Iosuf 13.03.2018 la 16:10

  Deputatul “șaorma” revine cu vomitaturi, ca altceva nu poate, nu-l duce capul. Nu am vazut nicio initiativa legislativa care sa ajute oamenii de rand, in afara de capusarea unei initiative privind radarele. Asta doar asa ca sa aiba el unda verde spre Bucuresti.
  Doamne fereste sa ajunga ciuma portocalie PNL(PDL) la guverbnare, ca astia vor face prapad, asa cum au facut si in perioada 2008-2012.

 2. Magu 13.03.2018 la 16:14

  Incredibil ce penbil e acest deputat ….. cred ca inca are ameteli de la greva foamei intre doua mese. Pai hai ma omule cu ceva concret facut de tine, nu stii altceva decat sa critici.Mai bine mort decat sa votez ciuma portocalie!
  Asa cum era cand freca meta la CJ asa e si acum, doar critica aiurea si capuseaza initiativele altora si se da omul marilor proiecte. Ce urmeaza sa mai capuseze, sunt curuios.

 3. Psd 14.03.2018 la 7:49

  Dovada analfabetismului electoratului PSD. Citiți comentarile de mai sus.

  • Aparatoru' "analfabeților" PSD 14.03.2018 la 9:04

   Iată dovada direcției politice a PNL(PDL)- CIUMA PORTOCALIE: nicio idee, nicio initiativă, nicio propunere de rezolvare a marilor probleme din tara asta. Doar jIgniri, intoxicări și propagandă ieftină, defăimătoare!
   Mai analfabet ca deputatul “șaormă “, care nu a fost capabil să-și finalizeze facultatea la stat, abandonând-o, nu a avut încă județul nostru.
   RUSINE CIUMA PORTOCALIE!

 4. Eu 14.03.2018 la 10:18

  Pt mine nu conteaza culoarea politica,are dreptate sau nu? Exista legea si nu a fost respectata? Da! Deci pana la urma de ce sa deturnam ideea de baza,adica faptul ca nu au inapoiat banii si o tot aburesc!

 5. @Eu 14.03.2018 la 12:05

  Ha-ha-ha….sa fi mata sanatos la…cate Legi nu se respecta-n tarisoara asta…????

  • Eu 15.03.2018 la 10:16

   Exact tipul asta de gandire fatalist si resemnat a dus tara asta unde este acum!