// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Deputat Florin Roman: ”E oficial: Reparațiile capitale la drumurile naționale din Apuseni, promise de PSD, în așteptare”

Ca urmare a comunicărilor triumfaliste ale reprezentanților PSD Alba, care dădeau ca iminent momentul startului lucrărilor de reparații la DN 74 și DN 75, capitale pentru zona Munților Apuseni, am solicitat clarificări oficiale din partea ministerului.

Am sperat că voi primi vești bune, care să confirme promisiunile PSD. Realitatea este, din păcate, alta!

“Având în vedere restricțiile financiare (…) se impune reanalizarea acestor soluții tehnice cu scopul identificării unor soluții viabile. În cadrul acestei întâlniri de lucru (de la Abrud, din 13.03.2018), reprezentantul CNAIR a evidențiat costurile ridicate ale soluțiilor de modernizare a sectoarelor respective de drumuri naționale (…), în sensul executării unor lucrări de reparații capitale. Aceste soluții vor contribui în mod substanțial la reducerea costurilor la cca 450.000 euro/km. Odată finalizată reproiectarea, vor putea fi fundamentate sumele necesare pentru executarea lucrărilor”, se arată în răspunsul semnat de secretarul de stat, Ion Iordachescu.

Așadar, se confundă execuția cu reproiectarea și asigurarea resurselor financiare cu o ipoteză de lucru. Iar în tot acest timp aceste proiecte de infrastructură sunt ignorate complet de liderii PSD, care par mai degrabă preocupați de organizarea unor mitinguri decât să găsească soluții pentru problemele reale ale românilor din Apuseni!

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD?

Deputat PNL de Alba, Florin ROMAN

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Deputat Florin Roman: ”E oficial: Reparațiile capitale la drumurile naționale din Apuseni, promise de PSD, în așteptare”

  1. Popovici 15.06.2018 la 10:28

    Vai domnule Roman câtă preocupare pentru noi moții, dar de ce nu v-am vazut niciodată in zona noastră? a ajuns să imi repugna cand vad numele de Roman!