Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Denisa Viloiu împrumutată de Volei Alba-Blaj la CSM Lugoj *Echipa lui Branko Gajic mai caută un „fals”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ViloiuVolei Alba-Blaj a împrumutat-o pentru un sezon pe coordonatoarea Denisa Viloiu (20 de ani) la CSM Lugoj. Talentata jucătoare o va înlocui în distribuţia formaţiei din Banat pe Diana Tătaru, fostul căpitan, achiziţionată de CSM Bucureşti.

Viloiu a venit vara trecută la gruparea din „Mica Romă”, mai evoluând la CSŞ Sibiu şi CSM Sibiu şi, prin această mutare are oportunitatea de a juca mai mult, caz în care ar creşte în valoare. Fost căpitan al echipei naționale de cadete și junioare, Denisa Viloiu (numărul 4 pe tricou) este una dintre jucătoarele de mare perspectivă din campionatul național, tânăra voleibalistă a parafat încă un contract cu Volei Alba-Blaj pentru doi ani, până în 2017. „Interesul nostru este ca Denisa Viloiu să evolueze cât mai mult şi implicit să crească în valoare. Mai avem nevoie de un transfer, căutăm un «fals» de valoare”, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Trei veniri, 4 plecări

Până în prezent echipa blăjeană a reuşit trei transferuri: Natasha Matseichyk (Belarus, venită de la Zhetysu, campioană în Kazakhstan, 29 de ani, centru, componentă a echipei naţionale), Ioana Nemţanu (25 de ani, pe postul de extremă, Elveţia, Volley Köniz, componentă a naţionalei României)  şi braziliana Jacqueline Souza (28 ani, coordonator, Rio Do Sol).

Ioana NemtanuDe asemenea, pe lângă Viloiu, au părăsit efectivul Miroslava Kijakova, Florencia Busquets şi Millagros Collar. Raportat la sezonul precedent, jucătoarele române continuă, inclusiv veteranele Luminiţa Trombiţaş şi Adriana Dudnic, iar dintre straniere şi-a prelungit contractul libero-ul sloven Katja Medved.

*Pregătiri pentru CEV!

Volei Alba-Blaj a scris istorie în campionatul anterior şi, la numai doi ani de la înfiinţare s-a clasat pe locul al treilea în Divizia A1. chipa lui Branko Gajici va debuta cu un meci de foc, startul sezonului însemnând şi o premieră, primele jocuri în Europa, în CEV, dublă cu vicecampioana Elveţiei, Volley Köniz, fosta echipă a Ioanei Nemţanu, jucătoare achiziţionată recent de Volei Alba-Blaj. Primul meci va fi în deplasare, în 11-13 noiembrie, iar în retur 25-27 noiembrie, în România la Sibiu. Echipa din “Mica Romă” se pregăteşte de participarea în Cupa CEV, în fapt chiar debutul în Cupele Europene al grupării ardelene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea