Rămâi conectat

Politică Administrație

Democrat-liberalii din Alba consideră mulțumitor rezultatul obținut în județ la alegerile europarlamentare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Hațegan, secretarul general al PDL Alba a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre campania electorală pentru alegerile europarlamentare, pe care a coordonat-o, și despre rezultatul obținut pe care îl consideră mulțumitor având în vedere că Alba este singurul județ din țară, unde PDL a ieșit învingător.

Campania PDL din județul Alba a fost una curată,  pozitivă, care s-a bazat muncă, pe discuții cu oamenii, mergând din casă în casă. Ca materiale de campanie am folosit doar afișe, fluturași, scrisori și bannere, fiind o campanie în care ne-am axat pe informarea oamenilor și pe discuții cu aceștia, pentru a le afla direct părerile, în comparație cu alți competitori, care au folosit și alte materiale, cum ar fi: pixuri, brichete, găleți, cizme, mici, bere, etc”, a spus democrat-liberalul.

Acesta a subliniat faptul că în 40 din cele 45 de localități conduse de primari PDL s-au câștigat alegerile și în plus au fost obținut cel mai mare număr de voturi în alte 6 localități conduse de primari PSD și PNL: Baia de Arieș, Arieșeni, Blandiana, Cricău, Ceru Băcăinți, Poșaga.

Iată deci că și în localități cu primari PSD oamenii s-au săturat de minciuni și au votat pentru singurul partid care a făcut ceva pentru ei – PDL. Vă spun asta pentru că din discuțiile avute cu oamenii, mulți ne-au zis că regreta că în 2012 s-au lăsat păcăliți de propaganda murdară a PSD care a profitat de criza economică mondială pentru se cățăra în fruntea României. Mulți regretă și că nu au reconfirmat atunci în funcție primari precum Gheorghe Bora sau Tiberiu Rațiu pentru că au putut face comparație, după doi ani de administrare a localităților lor de către primari PSD”, a declarat Hațegan.

Legat de unele afirmații făcute în ultimele zile de liderii PSD, privind „modelul turismului electoral continuat de PDL, care a funcționat în zona de munte, cât și la Blaj”, secretarul general al PDL Alba a spus că ”Lui Ioan Dîrzu și PSD-ului ar trebui să le fie rușine să vorbească despre Blaj și zona Apuseni, având în vedere că aceștia nu au făcut nimic, dar absolut nimic pentru aceștia. La Blaj, performanța electorală a organizației PDL s-a datorat în special performanței în administrație a primarului Gheorghe Rotar, iar în Apuseni voturile pe care le-a luat PDL s-au datorat tocmai faptului ca deputatul Dârzu și PSD, nu au dus la îndeplinire până în acest moment nici una din promisiunile electorale făcute la alegerile din 2012. Campania PSD s-a bazat și de această dată doar pe minciuni și promisiuni electorale. Toți directorii din deconcentrate numiți de PSD, indiferent că sunt sau nu funcționari publici, au făcut campanie pe față, folosind tot ce înseamnă logistica acestor instituții (mașini, combustibil, telefoane, etc.). Un lucru extrem de grav pe care l-a folosit PSD prin directorii din deconcentrate a fost amenințarea la adresa angajaților („dacă nu votați PSD, rămâneți fără loc de muncă”)”.

Marius Hațegan a declarat că va răspunde și întrebărilor privind eșecul pe care PDL l-a avut în Alba Iulia unde a pierdut alegerile cu o diferență de peste 1.800 de voturi după ce situația va fi discutată în Biroul Politic Județean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea