Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Demarează lucrările pentru apă și canalizare la Daia Română

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Consiliului Județean Alba Ion Dumitrel, însoțit de Vicepreședintele Florin Roman, directorul general al SC Apa CTTA Viorel Lazăr și directorul general adjunct Ioan Drăghici, s-au deplasat astăzi în comuna Daia Română pentru a discuta, împreună cu Primarul Visarion Hăprian, asupra celei mai bune modalități de realizare a lucrărilor de alimentare cu apă și canalizare a localității.

“În urma discuțiilor, s-a convenit ca lucrările, ce vor demara în perioada imediat următoare, să fie realizate prin intermediul unui parteneriat între administrația locală, SC Apa CTTA și Consiliul Județean Alba. Astfel, Primăria este responsabilă de achiziționarea materialelor necare, SC Apa CTTA urmând să execute lucrările  pentru cei aproximativ 23 de km de rețele și racorduri.

Se estimează că până la finalul anului fiecare gospodărie din Daia Română va fi racordată la apă și canalizare”, se arată într-un comunicat remis presei de George Șinca, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea