Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Delia Matache va concerta în această seară, în Club Stage, cu ocazia Balului Bobocilor UAB

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou artist al muzicii pop din România va ajunge în această seară la Alba Iulia pentru a susţine un concert în Club Stage, cu ocazia Balului Bobocilor 2013 de la Universitatea „1 Decembrie 1918”.

După concursul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, toţi petrecăreţii sunt invitaţi în Stage, unde atmosfera va fi întreţinută de Dj Radu, până în jurul orei 2.00, când artista Delia îşi va începe concertul. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Delia Matache cunoscută mai bine sub numele de scenă Delia, este o cunoscută cântăreață română, vedetă de televiziune și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor România. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, cu care a cunoscut succesul la nivel național.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea