Rămâi conectat

Politică Administrație

Delegații din ALBA merg la CONGRESUL PNL pe răspunderea lui Ion Dumitrel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Delegații din ALBA merg la CONGRESUL PNL pe răspunderea lui Ion Dumitrel

Pe 25 septembrie, la Congresul PNL care va avea loc la Romexpo se va alege noul președinte al liberalilor, între actualul lider, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu.

Potrivit desfășurătorului congresului, accesul delegaților se face cu începere de la ora 8.30, iar aceștia sunt obligați să aibă asupra lor Cartea de Identitate și adeverința de vaccinare anti-COVID, cu condiția să fi trecut 10 zile de la schema completă, sau rezultatul negativ al unui test RT PCR, nu mai vechi de 72 de ore, ori rezultatul negativ al unui test rapid, nu mai vechi de 48 de ore, sau dovada că au trecut prin boală.

Președinții filialelor PNL sunt obligați, la rândul lor, să verifice dacă delegații au toate documentele necesare, fie printate, fie pe telefon.

Din partea PNL Alba, la Congres vor fi prezenți reprezentanți de pe întreg teritoriul județului Alba, în ziua cea mare sunt așteptati să voteze circa 5000 de reprezentanți din partea Partidului Național Liberal, iar Președintele filialei Alba, Ion Dumitrel, este îndatorat prin statutul partidului să semneze o declarație pe proprie răspundere prin care își asumă, în numele filialei, respectarea tuturor normelor de protecție și prevenție în vigoare.

O soluție prin care votul să fi fost exprimat altcumva decât prin prezența fizică era votul online, dar statutul partidului nu stipulează această posibilitate, iar varianta votului online ar fi presupus schimbarea statutului, o schimbare ce nu a fost posibilă în timp util – după cum declară surse din interiorul filialei Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea