Rămâi conectat

Cultură Educație

Delegație din Alba la Adunarea Generală a Consiliului Regional al Elevilor Centru

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul zilei de azi, 14 decembrie, o delegație formată din Oscar Gal (președinte) și Robert Mărginean (prim-vicepreședinte) însoțiți de inspector educativ prof. Codruța Lodroman au participat la Adunarea Generală a Consiliului Regional al Elevilor Centru organizată de Consiliul Județean al Elevilor Sibiu la Biblioteca Județeană Astra din Sibiu.

Subiectul principal de pe ordinea de zi a fost algerea noului  Birou Executiv al Consiliului Regional al Elevilor. În urma procesului electoral la care au participat președintii și prim-vicepreședintii Consiliilor Judetene ale Elevilor din: Alba, Brașov, Covasna, Harghita și Mureș, noua conducere a CRE Centru este formată din: Dariana Nistor – Președinte (CJE Sibiu), Ionut Luca – Vicepreședinte (CJE Brașov), Dorian Olteanu – Secretar (CJE Sibiu).

Avem speranța că noua conducere a CRE Centru va reuși să mențină o legatură vie între Consiliile Județene ale Elevilor si Consiliul Național al Elevilor. O mare parte din structură s-a schimbat, dar sperăm că acesta este un lucru pozitiv avand în vedere faptul că membrii au forțe proaspete și inițiativă pentru a dezvolta această structură” au declarat membrii delegației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea