Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, reales vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europeni

Decanul Baroului Alba, av. Mihai Baco, a fost reales recent vicepreședinte al Uniunii  Avocaților Europeni, în cadrul Adunării Generale a Uniunii Avocaților Europeni de la Lisabona.

Av. Dr. Mihai Baco este, astfel, la al doilea mandat de vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europeni, după ce prima dată a fost ales în 2016.

ELIT

Aceasta este, practic, o recunoaștere a meritelor Baroului Alba, fiind pentru prima dată când un membru al acestui for a fost ales și reales în această funcție.

Uniunea Avocaților Europeni are mai multe roluri importante, între care dezvoltarea relațiilor de colaborare interprofesionale între avocații din Uniunea Europeană. De asemenea, UAE este partener al Consiliului Uniunii Europene, la elaborarea legislației europene.

Din acest UAE fac parte mai mulți oameni marcanți, între care președintele Curții Europene de Justiție și președintele Tribunalului European.

Mihai Baco a fost ales decan al Baroului Alba la începutul anului 2016. Acesta este membru în Baroul Alba din anul 1995 și se află la primul mandat de decan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419