Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, reales vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decanul Baroului Alba, av. Mihai Baco, a fost reales recent vicepreședinte al Uniunii  Avocaților Europeni, în cadrul Adunării Generale a Uniunii Avocaților Europeni de la Lisabona.

Av. Dr. Mihai Baco este, astfel, la al doilea mandat de vicepreședinte al Uniunii Avocaților Europeni, după ce prima dată a fost ales în 2016.

Aceasta este, practic, o recunoaștere a meritelor Baroului Alba, fiind pentru prima dată când un membru al acestui for a fost ales și reales în această funcție.

Uniunea Avocaților Europeni are mai multe roluri importante, între care dezvoltarea relațiilor de colaborare interprofesionale între avocații din Uniunea Europeană. De asemenea, UAE este partener al Consiliului Uniunii Europene, la elaborarea legislației europene.

Din acest UAE fac parte mai mulți oameni marcanți, între care președintele Curții Europene de Justiție și președintele Tribunalului European.

Mihai Baco a fost ales decan al Baroului Alba la începutul anului 2016. Acesta este membru în Baroul Alba din anul 1995 și se află la primul mandat de decan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea