Rămâi conectat

Ştirea zilei

Debarasaţi-vă de deşeurile electrice şi electronice

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primăria municipiului Alba Iulia vă informează că pentru atingerea unui nivel corespunzător de protecţie a mediului şi sănătate a populaţiei, toate persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a colecta selectiv deşeurile, inclusiv deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE).
Pentru un mediu mai curat şi pentru sănătatea dumneavoastră participaţi alături de Primăria municipiului Alba Iulia la campania “MAREA DEBARASARE”, iniţiată de Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, ce constă în colectarea în data de 4 decembrie a DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice).
Acum este momentul să vă debarasaţi de toate aparatele electrice defecte pe care le deţineţi şi probabil vă creează disconfort.
Toate aparatele electrice: televizoare, maşini de spălat, frigidere, casetofoane, monitoare, altele, care sunt stricate şi vă sunt nefolositoare, vă rugăm să le depozitaţi în faţa casei sau lângă punctele de colectare a gunoiului menajer de pe raza municipiului Alba Iulia, în data de 4 decembrie, până la ora 10.30. Aceste deşeuri vor fi ridicate de către SC Salprest Alba SRL, în cursul aceleiaşi zile.
Primar, Mircea HAVA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O fetiţă de doar 7 ani din Ţara Moţilor – Premiul I la Festivalul Naţional de Folclor “Benone Sinulescu”

Unirea Ziarul

Publicat

în

O fetiţă de doar 7 ani din Ţara Moţilor – Premiul I la Festivalul Naţional de Folclor “Benone Sinulescu” La doar 7 ani, Ana Berindei, cursantă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, prin Şcoala de Arte şi Meşteşuguri – clasa de cânt vocal tradiţional, coordonată de prof. Leontina Fărcaş, a câştigat premiul I (grupa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea