Debarasaţi-vă de deşeurile electrice şi electronice

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primăria municipiului Alba Iulia vă informează că pentru atingerea unui nivel corespunzător de protecţie a mediului şi sănătate a populaţiei, toate persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a colecta selectiv deşeurile, inclusiv deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE).
Pentru un mediu mai curat şi pentru sănătatea dumneavoastră participaţi alături de Primăria municipiului Alba Iulia la campania “MAREA DEBARASARE”, iniţiată de Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, ce constă în colectarea în data de 4 decembrie a DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice).
Acum este momentul să vă debarasaţi de toate aparatele electrice defecte pe care le deţineţi şi probabil vă creează disconfort.
Toate aparatele electrice: televizoare, maşini de spălat, frigidere, casetofoane, monitoare, altele, care sunt stricate şi vă sunt nefolositoare, vă rugăm să le depozitaţi în faţa casei sau lângă punctele de colectare a gunoiului menajer de pe raza municipiului Alba Iulia, în data de 4 decembrie, până la ora 10.30. Aceste deşeuri vor fi ridicate de către SC Salprest Alba SRL, în cursul aceleiaşi zile.
Primar, Mircea HAVA

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419