Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deák-Székely Szilárd Levente a câștigat concursul organizat de MEN și rămâne director la Casa Corpului Didactic Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deák-Székely Szilárd Levente a câștigat concursul organizat de Ministerul Educației Naționale și rămâne în funcția de director la Casa Corpului Didactic Alba. Pentru concurs, candidații din județul Alba au fost programați luni, 27 aprilie, și au avut de susținut trei probe: evaluarea CV-ului, proba scrisă și interviu. Alături de el a mai concurat și Dana Urițescu, profesoară de informatică la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia.

DeakDeák-Székely Szilárd Levente a descris concursul ca fiind unul ”corect organizat” ce a avut o ”comisie obiectivă” și la care trebuia ”învățat foarte bine”.

”Vreau în primul rând ca oferta de formare să o diversificăm, să atragem cât mai multe cadre didactice să participe la programele noastre, să continuăm activitatea și să ne implicăm în proiecte cu finanțare UE și, dacă reușim, cel mai indicat ar fi să avem finanțare pentru formarea pentru cadrelor didactice”, a precizat acesta.

Deák Szilárd Levente are o vechime de 17 ani în învățământ, este profesor de matematică, a profesat la o singură instituție – Școala Gimnazială „Sebeș Pál” din Rimetea (unde a fost și director timp de 10 ani), titularizându-se în urma concursului din iulie 1997. El a terminat Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, are studii postuniversitare de informatică, absolvite la aceeași universitate. În anul 2008 a absolvit masteratul în Management Educaţional la Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, fiind şi membru în Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) din 2012, având gradul didactic I.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice organizează concurs pentru funcția vacantă de director la Casa Corpului Didactic Alba, în perioada 20 aprilie – 29 mai 2015 la sediul MEN.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea