Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

De Zilele Oraşului Alba Iulia se alege cea mai frumoasă fată din Cetate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Concursul Miss Alba Iulia este una dintre surprizele pe care organizatorii ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului le pregătesc şi le dezvăluie. El este o noutate în programul evenimentului. La prima ediţie a competiţiei sunt chemate să participe toate domnişoarele care se simt frumoase şi vor să fie apreciate. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 mai, de la ora 18.00. Pentru acest eveniment a fost creat un site special, la adresa www.missalbaiulia.ro, de unde fetele pot descărca formularul de înscriere, pe care trebuie să îl trimită apoi pe adresa de e-mail înscrieri@ missalbaiulia.ro. Tot acolo se poate consulta şi regulamentul concursului, iar localnicii care doresc să afle mai multe pot vedea inclusiv poze cu concurentele înscrise şi confirmate de către organizatori. Sub îndemnul: „Votează cea mai frumoasă fată din Cetate!”, organizatorii îi provoacă pe localnici să îşi desemneze preferatele şi să le ajute prin votul lor să urce pe scena finalei concursului. Până acum, şase tinere s-au înscris deja şi pot fi votate. De reţinut că fiecare concurentă poate posta pe site minim o poză şi maximum cinci, în încercarea de a atrage cât mai multe voturi. „Confirmarea se face pe baza Codului Numeric Personal. Nu vor fi puse pe site date şi poze ale fetelor care nu au fost confirmate pentru a nu apărea surprize legate de vârstă”, au explicat responsabilii locali. Conform regulamentului, toate concurentele trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-27 ani, iar pentru concurentele sub 18 ani este necesar acordul scris al părinţilor care trebuie depus în original la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, din Calea Moţilor numărul 5A la camera 102. Vârsta trebuie dovedită printr-o copie după Cartea de Identitate. Pentru reuşita concursului, regulamentul mai prevede şi unele condiţii tehnice, respectiv înălţimea minimă a concurentelor care trebuie să fie de 170 de centimetri fără tocuri, iar domiciliul lor să fie stabil în municipiul Alba Iulia. Nu vor fi admise în concurs participantele care sunt, sau au fost căsătorite şi cele care au născut, sau au calitatea de părinte. Participantele la preselecţie trebuie să semneze o declaraţie pe proprie răspundere prin care să îşi dea acordul de a fi monitorizate, fotografiate şi filmate pe întreaga durată a evenimentului, de la momentul înscrierii până la încheierea obligaţiilor ce le revin prin participarea la concurs. De adăugat că după perioada de vot electronic de pe site-ul concursului, care se încheie în data de 23 mai, primele 10 concurente clasificate în ordinea descrescătoare a voturilor vor participa în finala concursului. Juriul finalei competiţiei Miss Alba Iulia va fi format din 5 persoane. În finală tinerele vor fi supuse unui număr de patru probe, respectiv cultură generală, ţinută de zi, zumba şi o probă surpriză.
Înscrierile se fac până la data de 22 mai, ora 24.00, după care fotografiile concurentelor vor fi postate pe site, iar perioada de vot pe site-ul dedicat este până la 25 mai, ora 18.00. Fotografiile se postează toate deodată pentru a da şanse egale tuturor concurentelor. (M.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112 Salvamont Alba au fost alertați în urma unui apel la 112 primit miercuri seară despre faptul că o persoană s-ar afla blocată în afara traseului pe Piatra Secuiului. Citește și: VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea