Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

De râsul lumii! Falsul medic Matteo Politi îşi deschide clinică medicală: ”Va avea cei mai buni medici din Europa”

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

De râsul lumii! Falsul medic Matteo Politi îşi deschide clinică medicală: ”Va avea cei mai buni medici din Europa”

Chiar dacă numele său a ţinut primele pagini ale ziarelor, după ce a fugit din ţară, iar mai apoi a stat în spatele gratiilor, ei bine, lucrurile par să se aşeze uşor-uşor pentru medicul cu opt clase, aşa cum a fost numit Matteo Politi, notează spynews.r0.

Deşi a fost prins cu nereguli grave şi chiar a petrecut o perioadă bună de timp în spatele gratiilor, ei bine, Matteo Politi şi-a revenit şi, mai mult decât atât, are planuri nu mari, ci uriaşe.

După ce toată lumea l-a criticat, l-a certat şi l-a pus la zid, Matteo Politi nu s-a lăsat şi a renăscut, parcă. Convins că ştie ce face şi că totul este doar o răutate la adresa sa, Matteo Politi este decis să-şi îndeplinească visul, iar în curând îşi va deschide o clinică medicală. Da, da, aţi auzit bine. Matteo Politi şi-a anunţat prietenii virtuali că deschiderea va avea loc în curând.

Dacă clienţii vor avea încredere în serviciile sale, rămâne de văzut. Cert este că Matteo Politi nu se lasă şi vrea să arate tuturor că, de fapt, ar fi nevinovat în tot acest scandal în care numele său a fost cap de afiş.

„Clinica va fi deschisă şi va avea cei mai buni medici din Europa. În curând, când voi termina totul, voi trimite tuturor prietenilor de pe Facebook și de pe Instagram o invitație la gala de inaugurare cu un cadou de bun venit”, a scris acesta pe Instagram.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit noi date despre starea de sănătate a actorului. Citește și: Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea