Rămâi conectat

Curier Județean

De luni: Începe curățenia de primăvară la Alba Iulia. Locuitorii orașului se pot debarasa de toate tipurile de deșeuri, fără a le fi încărcată factura. Programul, pe cartiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curatenie Alba Iulia01Păstrând același mecanism de desfășurare ca în anii trecuți, Primăria anunță începerea celei mai ample campanii de curățenie de peste an. Locuitorii din Alba Iulia au posibilitatea de a se debarasa de toate tipurile de deșeuri (vegetale și nu numai). Abonații casnici și reprezentanții asociațiilor de proprietari trebuie să știe că în perioada 28 martie-9 aprilie se acționează în Cetate, Tolstoi și localitățile aparținătoare Pâclișa și Micești. Între 11-22 aprilie acțiunile de curățenie vizează zona centrală a municipiului, concomitent cu Oarda de Jos și Oarda de Sus. Ultima etapă, 23-30 aprilie, va acoperi cartierele Ampoi 1,2,3, Bărabanț și zona industrială.

Dincolo de măsurile clasice (măturare, spălare, curățare rigole etc.), locuitorii se pot debarasa de tot ce le prisosește fără a le fi încărcată factura. Practic, este o invitație pentru toți de a se alătura unui efort comun prin igienizarea spațiilor comune din zonele de locuit, a curților și a aleilor pietonale.

Echipele și utilitarele de transport vor fi ghidate către punctele indicate de administratori sau locuitori. Este de dorit ca depozitarea temporară a deșeurilor să se facă de către locuitori în zone accesibile pentru mașinile Polaris. Tot în această perioadă sunt tolerate “derapajele contractuale”, abonații casnici având la dispoziție o perioadă de trei săptămâni pentru a se debarasa la eurocontainere de orice le prisosește, mai puțin echipamente electrice, pentru acestea fiind organizată o campanie de colectare în șase puncte din oraș (din 21 martie).

Administrația locală face precizarea că pentru toaletarea arborilor, albaiulieni se pot adresa Serviciului Administrare Activităților Domeniului Public – tel. 0372 586453.

Dispeceratul Polaris : 0372 030606.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea