Rămâi conectat

Sport

De luni, CSM Unirea Alba Iulia în cantonament la Zlatna, cu un lot de 25 de jucători | Portarul Andrei Raț (Aurul Brad), la antrenamentele „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni după-amiază, CSM Unirea Alba Iulia se va deplasa la Zlatna, pentru un cantonament centralizat de 3 săptămâni, pregătirea din această perioadă desfășurându-se pe “Cetate”.

Sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 13.00, pe teren sintetic, la Deva, este primul amical al anului, cu Retezatul Hațeg (locul 7în Seria 7), pentru a testa jucătorii în probe.

Sub comanda antrenorului Marcel Rusu sunt prezenți și tinerii Doda, Borza și Rădoi-Ionaș (Under 17), Oneț, Sebaș (obișnuiți cu prima echipă), P. Codrea (împrumutat de la CSB Ineu), în condițiile în care C. Dănilă a suferit o intervenție chirurgicală și este absent temporar. Algerianul Adnan Benkirat va ajunge duminică la Alba Iulia, în vreme ce uniriștii au renunțat la fundașul Balop (în toamnă la Performanța Ighiu), după ce în prima parte a campionatului s-a încheiat colaborarea cu un alt “stranier” Mokou Temdieu. Pe lângă accederea în play-off, divizionara terță din Cetatea Marii Uniri vrea să folosească jocurile din primăvară pentru a găsi variante la jucători Under (ediția viitoare vor fi 2 fotbaliști din anul 2004 și unul din 2005) și tocmai de aceea sunt urmăriți mai mulți tineri. Sunt șanse sporite să fie înregimentat portarul Andrei Raț (29 de ani, fost la FC Hunedoara, CSM Deva și ultima dată la Aurul Brad), dorit și iarna trecută, cel care s-a pregătit deja cu „alb-negrii”.

Sunt certitudini venirile lui I. Grozav (Metalurgistul Cugir), E. Codrea (a semnat prelungirea contractului, aparține de UTA Arad până la vară), P. Codrea (împrumutat de la ACB Ineu), M. Manole (21 de ani, Victoria Dăești) și a portarului nigerian Josep Onyedikachi Kelachukwu (19 ani, care va ajunge sâmbătă). Sunt în teste doi jucători din Spania, un mijlocaș și un atacant, Joaquin Bordonado și Samuel Mandang, frații Borcea, Robert (23 de ani, mijlocaș defensiv, ex-Zimbrul Chișinău) și Bogdan (mijlocaș, SW Essen Under 19), Darius Vasilescu (fundaș, 20 de ani, Voința Lupac, fost la Astra Giurgiu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea