De la înghețată la ansambluri rezidențiale. Antreprenorul afacerii Alpin57Lux, Ioan Istrate, dezvoltă două proiecte în Alba Iulia și Sebeș

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

De la înghețată la ansambluri rezidențiale. Antreprenorul afacerii cu înghețată Alpin57Lux, Ioan Istrate, alături de alți parteneri de afaceri, dezvoltă două proiecte rezidențiale, în Alba Iulia și Sebeș, sub brandul Transalpina Residence.

Ansamblul din Alba Iulia este dezvoltat de compania Atol Imo din Sebeş, deţinută de Ioan Istrate (40% din părţile sociale), Daniel Istrate (20%), Paraschiva Istrate (20%) şi Maria Daniela Ghenescu (20%), arată ultimele date de la Registrul Comerţului.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La Alba Iulia, într-o zonă situată în apropierea Bazinului Olimpic, proiectul Transalpina va avea în total 476 de apartamente (de tipul studio, 2 camere, 3 camere şi penthouse), parc de joacă, parcare subterană şi spaţii comerciale.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pe de altă parte, proiectul Transalpina Residence din Sebeş va avea altă structură, incluzând, pe lângă blocuri cu studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere, şi case. Proiectul de la Sebeş este dezvoltat de Istkon Village, în care Ioan Istrate este acţionar cu un procent de 40%, urmat de Bastian Konzelmann (33%) şi de Paraschiva Istrate (27%).

Ioan Istrate, antreprenorul care a pus pe picioare producătorul de îngheţată Alpin57Lux, a construit de la zero unul dintre cei mai mari jucători din domeniu, iar în 2016 a vândut 70% din acţiunile producătorului către grupul leton Food Union.

sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

Gică Contra 7 august 2019 at 17:19

Dacă o să construiască cum a făcut-o până acum, o să se prăbușească, pardon nu…o să se topească clădirea peste săracii locatari. Mai bine continua cu înghețata, așa in domeniul construcțiilor nici muncitorii nu stau la firma lor. A mai văzut naiba cornete în loc de stâlpii de susținere. O înghețată de lamâiță vă rog…

Comentariile sunt oprite