Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

De la iarbă verde la poliţie. 4 aiudeni cercetaţi penal după ce au provocat un incendiu, lăsând focul de la grătare nesupravegheat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru tineri din Aiud cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din cuplă, după ce focul pe care l-au lăsat nesupravegheat în timp ce se aflau la iarbă verde, a provocat un incendiu la şura unei gospodării din apropiere.

În data de 2 septembrie, orele 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Rîmeţ au fost sesizaţi prin SNAU 112, cu privire la faptul că la o anexă gospodărească, situată în locul numit “Şindrilar” de pe raza satului Valea Făgetului, a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat şi lucrătorii I.S.U. Aiud, care au intervenit

pentru stingerea incendiului iar în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că acesta a fost provocat de un foc lăsat nesupravegheat, în condiţii de vânt.

În urma incendiului anexa locuinţei, în valoare de 8.000 de lei, a ars în totalitate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe cei 4 tineri, toţi din municipiul Aiud, suspecţi de provocarea incendiului, care, în timp ce se aflau la iarbă verde au făcut un foc pe care l-au lăsat nesupravegheat.

Faţă de cei 4 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din cuplă.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea