Rămâi conectat

Ştirea zilei

De la 1 octombrie: Cugirul va avea medici noi, la compartimentul de asistență medicală școlară. FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Cugir a organizat recent, concurs  pentru ocuparea posturilor de medic școlar și medic dentist, care țin de Biroul de asistență medicală școlară, aflat în subordinea Serviciului Public de Asistență Socială(SPAS).  

Potrivit rezultatelor afișate pe sit-ul primăriei, cei doi câștigători sunt: dr. Terezia Mureșan, care va ocupa funcția de medic școlar (pentru un program de 4 ore) și dr. Iuliana Macarie pentru cabinetul stomatologic (angajată în cadrul SPAS cu normă întreagă).

Aceștia urmează să-și desfășoare activitatea începând cu data de 1 octombrie a. c, la cabinetele medicale școlare situate în același spațiu în care au funcționat și până în prezent, și anume, în localul vechi al Școlii Gimnaziale ,,Singidava”, situat pe strada ,,Nicolae Bălcescu”.

Cele două cabinete medicale școlare au fost conduse  până în prezent, de către dr. Stefan Miere – Stomatologie( angajat SPAS –  cu normă întreagă) și dr. Olimpia Lokatoș – Cabinet medical școlar( cu contract prestări servicii).

Doi medici serioși, buni profesioniști, care au dovedit multă responsabilitate în ceea ce privește asistența medicală acordată elevilor, dar care conform prevederilor legale privind vârsta (ambii pensionari), au fost nevoiți să-și întrerupă practicarea profesiei în cadrul unei instituții publice de sănătate.

Pentru întreaga lor activitate susținută în rândul copiilor, merită tot respectul din partea comunității locale și multe urări de sănătate alături de familii. Iar pentru cei doi medici mai tineri, care au schimbat ștafeta, mult succes și rezultate profesionale cât mai valoroase (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 18 IUNIE 2024: 589 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 18 IUNIE 2024: 589 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea