Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

De la 1 iulie: Tarifele pentru serviciul de transport public pe traseul Cugir-Vinerea s-ar putea modifica

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tarifele pentru serviciul public de transport pe ruta Cugir -Vinerea ar putea fi modificate începând cu data de 01. iulie a.c, dacă aleşii locali ai Cugirului vor da undă verde unui proiect de hotărâre iniţiat de trei consilieri locali: Emil Nicolae Muntean, Romulus Micu (PNL) şi Radu Roşian (PDL).

Cei trei au propus ca Hotărârea Consiliului Local Cugir nr.221/2008 (ultima majorare de preţ) să fie modificată după cum urmează:

– 2 lei/ călătorie;

– Abonament lunar 40 călătorii (luni-vineri) 60 lei;

– Abonament lunar 60 de călătorii (luni-duminică) 80 lei;

Au fost propuse de asemenea şi subvenţiile pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, în cuantum de 50% din valoarea abonamentului, subvenţii care vor intra în vigoare începând tot cu data de 1 iulie.

Demersul are la bază şi o adresă a operatorului public de transport pe ruta respectivă şi anume firma S.C.M. BIT SRL, care arată printr-o adresă că ultima majorare de preţ a avut loc în urmă cu 6 ani, situaţie care a condus la cheltuieli destul de mari pe parcurs, văduvind transportul de investiţii şi un standard mai ridicat al calităţii mijloacelor de călătorie.

Transportatorul a mai invocat în cererea sa aceea că legea precizează obligaţia modificării preţului în fiecare trimestru, în funcţie de inflaţie, iar la Cugir acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cum au reușit trei femei din Alba să ia, ilegal, un credit de 20.000 de lei pe numele unui bărbat

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum au reușit trei femei din Alba să ia, ilegal, un credit de 20.000 de lei pe numele unui bărbat Trei femei din Alba, dintre care una angajată a unei instituții financiare nebancare (IFN), au fost trimise în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba într-un dosar penal cu fapte de înșelciune. În esență, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea