Rămâi conectat

Actualitate

De la 1 aprilie: Se scumpesc din nou carburanţii. Vezi cât vei plăti pentru un litru de benzină sau motorină

Alexandra Mates

Publicat

în

carburantiPregătiţi-vă, se scumpesc carburanţii. Peste nici două săptămâni, când Guvernul va introduce acciza de şapte eurocenţi,  benzina şi motorina vor fi mai scumpe, cu 41 de bani pe litru. Astfel că litrul de benzină va costa 6,2 lei, iar de motorină 6,5 în medie.

Începând cu data de 1 aprilie, românii care vor ajunge la pompă trebuie să ştie că  pentru un plin de benzină de 50 de litri vor trebui să scoată din buzunare cu 25 de lei mai mult faţă decât plătesc acum.

Majorarea apare într-un document oficial de la Ministerul de Finanţe.  Şi nu este singura scumpire. Tot de la 1 aprilie se scumpeşte şi pachetul de ţigări cu 50 de bani, dar  şi gazele naturale, tot pe seama creşterii accizei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea