Rămâi conectat

Curier Județean

De DUMINICĂ| Concerte în parc, la Blaj, o dată la două săptămâni. Muzică pentru toate gusturile şi toate vârstele

Alexandra Mates

Publicat

în

afis concertin parcPrimăria Municipiului Blaj reia la sfârşitul acestei săptămâni proiectul cultural iniţiat anul trecut sub titulatura „Concert în parc”. Timp de două luni, locuitorii municipiului Blaj sunt invitaţi să participe la 5 concerte în aer liber organizate în parcul situat în centrul oraşului. Iubitorii marilor succese internaţionale, ai muzicii de promenadă, fanii trupei Hara, iubitorii muzicii populare sau ai muzicii folk sunt aşteptaţi tot la două săptămâni, duminica seara, în Parcul Avram Iancu.

“Cu un buget minim o să încercăm şi în acest an să oferim blăjenilor pe parcursul a două luni câteva evenimente în cel mai răcoros loc din oraş, Parcul Avram Iancu. Succesul înregistrat de concertele organizate în vara anului trecut ne-a făcut să ne gândim din nou la un program care să cuprindă manifestări din cele mai diverse, pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Pentru început duminică, 20 iulie, blăjenii sunt aşteptaţi să ia parte la o seară dedicată cover-urilor,  în compania unui fost concurent la Vocea Romaniei, Arpi Torok. Însoţit de formaţia sa, ZIP Band, clujeanul Arpi Torok va încerca să demonstreze publicului care sunt calităţile vocale şi interpretative care l-au propulsat în semifinala show-ului de televiziune “ Vocea României”.

Accesul publicului la toate evenimentele organizate pe parcursul întregului sezon este gratuit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea