De ce scandalagii înarmaţi nu sunt băgaţi la răcoare să-şi revină? Un bărbat a ameninţat cu un cuţit personalul Poştei din Unirea

Miercuri, 18 ianuarie 2012, în miezul zilei, K.S. din comuna Unirea, a intrat în Oficiul Poştal din localitate şi a agresat o angajată, ameninţând-o cu un cuţit, adresându-i cuvinte şi expresii jignitoare, atât ei cât şi restului personalului.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea au fost sesizaţi iar acum îl cercetează pe scandalagiu sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi linişti publice, lovire sau alte violente, ameninţare şi portul fără drept în locuri publice al cuţitului.

ELIT

Totuşi, deşi pare incredibil,  poliţiştii au considerat evenimentele ca fiind normale şi nici măcar nu l-au reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă cu bărbatul aflat în stare de libertate.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

5 Comentarii

profesor Ana 19 ianuarie 2012 at 15:47

„De ce scandalagii înarmaţi…”? Cu TREI de „i”, domnule Presecan, nu cu doi, că e pluralul articulat. Chiar azi i-am învăţat pe elevii de clasa a IV-a despre asta.
un scandalagiu… doi scandalagii
scandalagiul (sg art)… scandalagiii (pl art)

Florin Oniga 19 ianuarie 2012 at 16:13

De profesori ca dvs mi-a fost urat toata viata! Pot fi bagati oare la racoare toti scandalagiii? Evident, nu. Insa, spiritul dvs critic trebuie sa se exhibe! Ce desteapta mai sunteti dna profesoara! Si ce frumoasa! Si ce repede va prindeti!

Articolul nehotarat niste, sau unii, sau lipsa lui, dar el ramamand subinteles, nu va spune nimic? Se pare ca intelectual si emotional ati ramas la clasa a IV-a despre care vorbeati!

profesor Ana 19 ianuarie 2012 at 18:40

Da, se acceptă „Nori negri trec pe cer.”, unde, cum spuneţi, se subînţelege „nişte”, dar nu în construcţia din titlu, deoarece, în mod normal, după lege, „toţi scandalagiii” ar trebui să fie băgaţi la răcoare. La noi, însă, nimic nu e normal: nici respectul faţă de legile ţării, nici cel faţă de legile ortografiei. Şi asta pentru că mereu se găsesc nişte „avocaţi” care să apere nelegiuirile.

PS. Zilele trecute, am găsit într-un articol, scris de DOUĂ ziariste, 3 (TREI!!!) greşeli dintre care una era „la un momendat” (SIC!). Vi se pare normal?

Florin Oniga 19 ianuarie 2012 at 18:46

Nu mi se pare normal, dna profesor Ana, dar dvs vi se pare normal sa spuneti ca ati fi profesoara, din moment ce la clasa a IV-a sunt doar invatatori sau invatatoare?

Ori mintiti, ori sunteti doar o impostoare! Nu meritati sa continui un dialog cu dvs.

Asa ca, primiti complimente din partea mea, biet cititor fara false pretentii de stietot.

profesor Ana 19 ianuarie 2012 at 21:40

De „profesor pentru ciclul primar” ati auzit? Daca nu, cautati in C.O.R. inainte de a jigni!

Comentariile sunt oprite