Ziarul Unirea

De astăzi, mașinile fără rovinietă vor fi identificate cu încă patru noi camere video. Unde sunt amplasate

Începând de astăzi, cei care circulă fără rovinietă vor fi depistați cu ajutorul a patru noi camere video, potrivit unui comunicat de presă transmis azi redacției noastre de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Astfel, numărul total de camere folosite la nivel național pentru verificarea valabilității rovinietei va ajunge la 86.

După cum reiese dintr-un comunicat recent al CNAIR, patru noi camere fixe vor fi folosite, începând din 7 august 2019, pentru a identifica șoferii care utilizează rețeaua de drumuri din România fără a achita taxa de drum, respectiv rovinieta.

ELIT

Astfel, de mâine, numărul de camere video folosite pentru verificarea rovinietei va ajunge la 86. Conform CNAIR, cele patru noi puncte de control sunt amplasate în zone de graniță, respectiv în Calafat (județul Dolj), Nădlac (județul Arad), Turnu (județul Arad) și Săcuieni (județul Bihor).

Pe lângă cele patru noi puncte fixe de control, mai sunt deja în funcțiune 82 de camere fixe pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, opt dintre acestea fiind adăugate listei deja existente la începutul lunii iulie 2019.

Lista completă cu amplasarea tuturor celor 86 de puncte fixe pentru controlul rovinietei este disponibilă mai jos, iar lista completă a tarifelor de utilizare a drumurilor naționale din 2019 se poate găsi aici.

CNAIR reamintește celor ce folosesc rețeaua de drumuri din țara noastră că pot verifica valabilitatea rovinietei pe website-urile www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro, prin introducerea numărului de înmatriculare și a numărului de identificare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Vanatorul 7 august 2019 at 11:45

Vanam TOT ! Dar hotii padurilor nu va ibtereseaza ?

Comentariile sunt oprite