Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

De ani de zile, strada Dimitrie Cantemir arată ca un teatru de război!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BIROUL DE RELAŢII CU PUBLICUL

Gropi de un metru, munţi de pământ şi moloz, şanţuri, depozite de gunoaie, şanţuri săpate şi astupate, apoi iar săpate şi astupate din săptămână în săptămână, trotuare ca nişte cărări printre arături, guri de canalizare generatoare de accidente rutiere…
Sunt ani de zile de când pe strada Dimitrie Cantemir (fostă Proletarului) din centrul municipiului, se efectuează săpături şi tot felul de lucrări, se îngroapă şi se dezgroapă, de fapt, bani, bani din taxele şi impozitele pe care le plătesc cei ce locuiesc în zonă, cei mai mulţi dintre aceştia fiind oameni în vârstă, care nu cer altceva decât să fie lăsaţi să-şi plătească primii dările către bugetul local, ca şi până acum şi, dacă se poate, iertată ne fie îndrăzneala, să ştie când se va interesa cineva şi de strada lor? În plus, îşi cer iertare că, nefiind foarte mulţi, nu reprezintă o sursă de prea multe voturi. Dar, cine ştie? Poate că tocmai voturile lor vor face diferenţa!
P.S. Un indicator rutier a fost rupt în urma unor lucrări de canalizare, în urmă cu doi ani. De la primărie ni s-a spus că nu sunt bani pentru a fi înlocuit. Prin urmare, maşinile grele şi alte utilaje de peste 1,5 tone circulă nestingherite, zguduind casele care, oricum, sunt deja cu pereţii brăzdaţi de crăpături.
Un grup de pensionari de pe strada Dimitrie Cantemir, din Alba Iulia
N.red. Ne-am interesat la Primăria municipiului Alba Iulia despre strada Dimitrie Cantemir şi am aflat că acolo au fost efectuate nişte lucrări de cablaj (introducerea fibrei optice) aşa că responsabilitatea revine firmei respective, pentru faptul că au rămas şanţurile neastupate şi s-a creat disconfort cetăţenilor din zonă. De asemenea, am aflat că în data de 29 mai s-a semnat contractul cu firma care va executa, în perioada imediat următoare, lucrările de modernizare a străzii Dimitrie Cantemir, respectiv asfaltarea, bordurarea şi realizarea unor trotuare civilizate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea