Rămâi conectat

Actualitate

De 1 Decembrie, la Alba Iulia circuli toată ziua cu autobuzele STP pentru 1.8 lei sau în schimbul unui SMS

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toți cei care se vor afla în municipiul Alba Iulia sâmbătă cu prilejul Zilei Naționale a României vor putea circula cu autobuzele STP pe parcursul întregii zile achitând preţul unui singur bilet, în valoare de 1.8 lei sau trimițând un SMS la 7585 la preţul de 0.35 euro plus TVA.

În plus, Societatea de Transport Public Alba Iulia va suplimenta cursele care fac legătura dintre zona autogării şi a gării şi cea a Platoului Romanilor din Cetate şi a celorlalte locuri de desfăşurare a evenimentelor, asigurându-se o fluenţă crescută a mijloacelor de transport, astfel încât oamenii să nu fie nevoiţi să aştepte în frig.

Alba Iulia deține unul dintre cele mai perfomante sisteme de transport public din România, toate autobuzele fiind încălzite și curățate de mai multe ori pe zi. STP Alba Iulia este compania de transport public care a reușit în ultimii ani să îmbunătățească semnificativ calitatea serviciilor, aproape de toate standardele din Uniunea Europeană: anunțare vocală (prin sistemul voice – box) și vizuală (prin panouri de afișaj) în stații și autobuze, valabilitatea biletului extinsă la o oră, posibilitatea achitării biletului prin SMS, ticketing electronic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea