Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Dayana Rus şi Alin Raţiu au câştigat titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma voturilor acordate de utilizatorii reţelei de socializare Facebook, Dayana Rus şi Alin Raţiu au câştigat titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea 2013, la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, fiind cei mai „apreciaţi” boboci în rândul internauţilor.

Dayana Rus participă la bal pentru o experienţă unică pe care nu vrea să o piardă. Cu această ocazie doreşte să îşi facă cât mai mulţi prieteni. Se caracterizează ca fiind o persoană sensibilă, timidă şi amuzantă. În timpul liber ascultă muzică şi desenează, iar după terminarea liceului îşi doreşte o vacanţă în jurul lumii.

Alin Raţiu se caracterizează ca fiind un tip amuzant, înţelegător, sensibil şi prietenos. Este junior la echipa de fotbal FC Rival Alba Iulia, iar idolul lui este brazilianul Neymar, jucătorul echipei FC Barcelona. În timpul liber ascultă muzică şi socializează cu prietenii. Activitatea preferată din timpul şcolii este pauza, pentru că mai stă la o „caterincă” alături de colegii lui. Speră să ajungă la o echipă de renume internaţional.

În urma clasării pe primul loc, cei doi vor primi din partea Ziarului Unirea o masă, la o petrecere în Club Stage, unde vor avea consumaţie de 100 de lei fiecare. Aceştia vor mai primi un tricou personalizat cu Ziarul Unirea pentru a-şi aminti mereu de titlul câştigat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea