Rămâi conectat

Ştirea zilei

David George, tânărul din Vinerea diagnosticat cu cancer la oase, a fost OPERAT cu succes în Italia. Asociația ”Ține de Tine” a reușit să strângă o sumă record din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația “Ține de Tine!” a reușit, cu ajutorul dumnevoastră, să strângă în doar 10 săptămâni suma de 25.000 euro pentru George, băiatul de 18 ani din Vinerea diagnosticat cu cancer osos galopant. Datorită donațiilor făcute băiatul a putut fi operat vinerea trecută la clinica din Bologna. Reprezentații Asociației mulțumesc tuturor celor care au donat și tuturor celor care i-au ajutat în această strângere de fonduri.

 “În urmă cu 10 săptămâni am auzit de povestea lui George, un băiat care la doar 18 ani se lupta cu o boală nemiloasă, iar noi nu am putut să rămânem impasibili la suferința familiei. În momentul în care am discutat cu mama lui i-am promis că vom face tot posibilul să îl ajutăm chiar dacă suma de 20.000 de euro, cât era necesar pentru operația de extirparea cancerului galopant, ni se părea o sumă foarte mare. Am început cu încrederea în semenii noștri și cu dorința voluntarilor asociației de a ajuta un copil de vârsta lor, un coleg sau chiar un prieten. Ce nu știam noi la început a fost că mărinimia oamenilor ne va depăși cu mult așteptările și că înainte de operație vom reuși să strângem în jur de 25.000 de euro într-un timp record. Au fost 10 săptămâni de muncă intensă, majoritatea acțiunilor fiind desfășurate afară, în frig și ger, dar asta nu ne-a făcut să ne oprim. Peste 40 de voluntari s-au implicat în strângerea de fonduri, iar angajații celor două fabrici din oraș s-au mobilizat dându-ne elanul de care aveam nevoie.

Firma Star Transsmission a devenit sponsorul principal al campaniei “Ajuta-l pe Gerorge!”. Alte firme din Cugir s-au oferit să ne ajute cu bani sau produse, Brutăria Lae Pecu, familia Lucan, magazinul Liberta și restaurantul Chic ne-au pus la dispoziție tot ce a fost nevoie pentru această campanie. Copiii de la grădinițe, iubitorii de Off road, chiar și alte ong-uri ne-au sărit în ajutor iar patronii magazinelor, farmaciilor și restaurantelor ne-au găzduit urnele în care s-au putut face donații. Am întâmpinat și probleme, dar nimic nu a stopat dorința noastră de a reuși ca George să ajungă la operație. Nu am fi putut reuși acest lucru fără sprijinul Primăriei Cugir, Casa de Cultură și Clubul Sportiv Orășenesc.

Gândurile noastre bune au fost alături de George tot timpul. După lungul tratament pe care l-a urmat în țară, băiatul a plecat însoțit de familie în Bolognia vineri, 22.01.2018.

A fost internat în spitalul italian luni, 22.01.2018. În urma analizelor făcute de medici operația a fost programată pentru ziua de vineri (27.01.2018). În perioada celor 5 zile de spitalizare anterioare operației, George a urmat un tratament de întărire a organismului.

Intervenția chirurgicală a durat 6 ore de la ora 15.00 până la ora 21.00 (ora României). Acum el se află în stadiul de recuperare după dificila operație la care a fost supus.

Datorită tuturor oamenilor care au oferit ajutor, s-a salvat o viață și nu putem decât să le mulțumim. Vă mulțumim din suflet tuturor și vă dorim ca Dumnezeu să vă răsplătească pentru tot ajutorul! Acțiunile Asociației “Ține de Tine!” continuă!”

Este o sumă impresionantă, mai ales că în ultimul an, pentru toate cele 3 cazuri pe care le-au mediatizat au reușit să strângă peste 60.000 de euro. Acest lucru este fără precedent în orașul Cugir. Le urăm succes în continuare în tot ceea ce își propun!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea