Daniela Floroian, noul director al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. Comşa îndepărtat prin “metoda” concursului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Daniela Floroian (FOTO) este noul director al Centrului de Cultură „Augustin Bena”, înlocuindu-l astfel pe fostul director interimar al instituției, Petru Cornel Comşa (cel mai demis director din istoria CJ Alba), tatăl actualului deputat și președinte al PP-DD Alba, Cornel George Comșa.

Rezultatele au fost afișate marți, 12 februarie, după ce în urmă cu câteva zile a avut loc concursul de proiecte de management, în urma căruia a fost desemnată noua conducere a centrului de cultură, instituție aflată  în subordinea Consiliului Județean Alba. Daniela Floroian susținută de PSD, a obținut nota finală 9,34 (9,03 la proiectul de management şi 9,66 la interviu) şi a fost declarată admisă. Petru Cornel Comşa a fost notat cu 7,36 la proiectul de management şi cu 8,50 la interviu, astfel că a avut o notă finală de doar 7,93.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Este cunoscută antipatia dintre Comşa şi Daniela Floroian, aceasta din urmă părăsind funcția de director adjunct al Centrului „Augustin Bena” la scurt timp după instalarea lui Comşa la conducere, în urmă cu circa 6 luni. Ea nu a plecat departe, ci s-a transferat la CJ Alba tot cu atribuții în domeniul culturii.

Ajuns atunci din nou în funcție, în urma unui compromis dintre PD-L și PP-DD, tatăl deputatului Cornel Comșa a rămas fără susținerea politică, după ce pedeliștii s-au aliat cu liberalii, formând o majoritate confortabilă în CJ Alba.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

15 Comentarii

Sebeseanul 13 februarie 2013 at 10:25

Felicitari doamnei Floroian! Este o doamna minunata!

dan malu 13 februarie 2013 at 12:35

poate doamna cu chimia ?
sau mai are importanta, important este sa te sustina partidul

Albaiulian 13 februarie 2013 at 11:59

In sfarsit!!!!!S-a luat o masura a bunului simt.
Totusi nu ar trebui,ca sa se faca dreptate pana la capat,sa se limiteze la o simpla schimbare ci ar trebui si un control asupra activitatii acestuia.
Oare stiti care era „taxa” pe care trebuiau sa i-o plateasca artistii ca sa participe la anumite festivitati?

CETATEAN DIN ALBA. 13 februarie 2013 at 12:09

Ma bucur dna. ptr. dvs. ca ati reusit sa ocupati acest post , deoarece comsa petru a fost numit de partidul televizorist zero-dd , cu ajutorul satanelor de la pdl iar acum va trebui sa mearga la bucuresti la fius-o sa-i de-a d.diaconescu un post de portar la poarta televiziunii .
In sustinerea lui comsa a avut un rol militianul marincas , care din greseala a ajuns consilier judetean , dar dupa cum se poate bine observa partidul lor e mort …

antonia 13 februarie 2013 at 14:14

Felicitari! Doamna Floroian, chiar meritati acest post de conducere. Sunteti o doamna responsabila in tot ceea ce ati facut la centrul cultural,prin implicare, sriozitate si cunoasterea problemelor din acest domeniu. Multa putere de munca!

of of of..... 13 februarie 2013 at 14:17

nu o cunosc pe doamna asta dar stiu ca celalalt candidat este tatal unui oportunist DDTV-OTV
Felicitari castigatoarei….

The Byrds 13 februarie 2013 at 15:06

Amandoi reprezinta tiparul directorului din Romania. Oamenii astia is atat de obisnuiti cu sefia incat ajung sa creada ca li se si cuvine. Pe ceva posturi de executie nu se poate?

ana 13 februarie 2013 at 21:02

La noi in orice domeniu, bineinteles ca e implicata politica. La scoala, spitale,….daca faci parte din partid si esti la putere, e clar – esti ceva director. pica partidu, te schimba.

nona 13 februarie 2013 at 21:06

de ce sunteti basisti,mai bine nu postati neadevaruri,usl mai are de aranjat niste amante,asta e amanta lui florea,la apia e amanta lui jidveian,la isj amanta lui dirzu,la salvare sora si cumnatu lui dirzu,mai vreti,mai vomit ,dar tot degeaba orbi nu vad decat pe basescu,LUAVAR NASTASE CU EL IN TURNEU VREO 20 DE ANI

nona2 14 februarie 2013 at 14:49

fa-te si tu amanta cuiva.te impiedica ceva/ poate doar fizionomia. vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri. tipic romanesc. sa va fie rusine ppddistilor. numai asta ati invatat de la diaconescu. sa scuipati mizerii si sa mintiti cu nerusinare.

MARIANA 14 februarie 2013 at 14:53

FELICITARI DOAMNA FLOROIANU. ASTEPTAM SA REVENITI IN FUNCTIE. ATI FOST SINGURUL DIRECTOR CARE A FACUT CU ADEVARAT PERFORMANTA LA CENTRUL DE CULTURA.

lili filimon 14 februarie 2013 at 15:19

Doamna Floroian in sfarsit vi s-a facut dreptate. Va iubesc si va respect. Ati facut mult pentru mine personal si pentru multi din acest judet. va tin pumnii si va doresc mult succes. Il felicit si pe domnul Dumitrel ca a repus lucrurile in matca lor fireasca.

Costel* 14 februarie 2013 at 15:27

Care Dumitrel cel de la Prazburg-city? Nu. Dumitrelul nostru cand aude de PSD-sti face boala carbunoasa .

mioara 14 februarie 2013 at 15:37

felicitari daniela. acum patru ani cand ti s-a facut nedreptatea toti te creadeau moarta. dar iata ca ai renascut si le-ai dat clasa astora care mor de invidie pe aici si scuipa numai venin. ma bucur pentru tine desi nu te invidiez . stiu ce te asteapta. mai ai inca multe nulitati care se dau mari intelectuali pe acolo. bafta multa.

mioara 14 februarie 2013 at 15:44

daniela te felicit. ne-ai demonstrat incaodata ca nu te doboara nimic ba dimpotriva la tine fiecare sut in… a fost un pas inainte si tot ce faci faci la modul profi. nu te invidiez pentru ca va fi greu. mai ai multi pe acolo care vor sa te vada la pamant dar tu esti o luptatoare si vei invinge.

Comentariile sunt oprite