Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Daniel Zdrânc: ”Skatepark-ul din Alba Iulia, o investiție foarte scumpă și inutilă. Acum doi ani primarul Hava spunea că o să coste 90.000 de euro”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În opinia social-democratului albaiulian Daniel Zdrânc, skatepark-ul inaugurat recent în municipiu este o investiție inutilă, care ar putea avea soarta parcării din centrul municipiului – să rămână aproape neutilizat. De asemenea, costurile construcției – 600.000 de euro – sunt exagerate, în condițiile în care, în urmă cu doi ani, primarul municipiului, Mircea Hava, declara într-o ședință a Consiliului Local că investiția este de numai 90.000 de euro.

Daniel Zdranc03”Proaspăt inauguratul skatepark este, după părerea mea, o investiție inutilă de 600.000 de euro. Aș vrea să vă aduc aminte că la o ședință de Consiliu Local de acum doi ani, în momentul în care era în discuție problema skatepark-ului, am văzut că era previzionată o sumă de 900.000 de euro și l-am întrebat pe domnul primar de ce costă atât de mult. El mi-a răspuns: <<vedeți că ați greșit, este vorba de 90.000 de euro>>. Deci la acel moment nici dânsul nu știa că skatepark-ul o să coste o asemenea sumă. Am văzut acum, la finalizare, că a costat peste 600.000 de euro. Părerea mea este că, la momentul de față, în municipiu avem multe probleme legate de infrastructură – de alimentări cu apă, de drumuri peticite sau drumuri neasfaltate – și noi facem investiții din punctul meu de vedere inutile, într-un skatepark. Și o să vedem, poate că o să fie ca și parcarea cu plată din centru, care stă goală. Timpul o să ne spună asta”, a declarat Daniel Zdrânc. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea