Rămâi conectat

Sport

Daniel Lupşan, jucătorul de la CSO Cugir vorbeşte despre promovarea în Liga a III-a şi sportul rege în România

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daniel Lupsan01Daniel Lupşan (1992), unul dintre cei mai buni jucători de la CSO Cugir în meciul de baraj contra echipei Rapid Jibou câştigat la Oradea cu scorul de 4-0, vorbeşte cu entuziasm despre meciul care nu-l va uita niciodată şi aşteaptă cu nerăbdare partidele din Divizia C.

Considerat cel mai promiţător jucător de la CSO, Dani a început fotbalul la echipa FC Rival, antrenat de Iosif Luca şi a făcut parte şi din juniorii echipei FC Unirea Alba Iulia unde a cunoscut tainele sportului rege în România. Lupşan a prins gustul fotbalului zonal după ce a jucat un tur de campionat fundaş dreapta la FC Europa Alba Iulia în Divizia C, echipă mutată în Arad la Chişineu Criş. Înainte să ajungă la gruparea cugireană tânărul a fost în probe la Dinamo Bucureşti fiind apreciat de antrenorul de atunci, Flavius Stoican.

Lupsan Daniel„Un meci de promovare, indiferent din ce ligă este de neuitat. Am fost uniţi, am jucat pentru victorie cu seriozitate maximă din primul până în ultimul minut. Întreaga echipă care a făcut deplasarea a fost dornică de afirmare” a zis fundaşul dreapta al echipei căruia i-a expirat contractul şi aşteaptă o nouă înţelegere.

Daniel Lupşan este jucătorul echipei Inter Ciugud împrumutat la CSO Cugir până în această vară.

Ca şi planuri de viitor tânărul îşi doreşte să fie sănătos si să activeze cât mai bine la o echipă alături de care poate obţine performanţa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea