Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a desemnat candidatul USR pentru funcția de primar al Municipiului Alba Iulia, în persoana doamnei Dana Nanu.

Dana Nanu este o voce autentică și puternică a cetățenilor în Consiliul Local, recunoscută pentru abilitatea sa de a semnala derapajele actualei administrații și de a lucra împreună cu colegii consilieri USR pentru găsirea unor soluții concrete în beneficiul orașului nostru. A demonstrat un angajament deplin față de valorile noastre democratice și față de principiile sănătoase pe care USR Alba le are.

Ne mândrim să avem o candidată pe deplin profesionistă, care va aduce o nouă perspectivă și o abordare proactivă în dezvoltarea economică a Municipiului Alba Iulia printr-o administrație îndreptată atât spre cetățeni, cât și spre mediul de afaceri.

Totodată, vrem să îl felicităm și pe domnul viceprimar Emil Popescu, cel de-al doilea candidat intern pentru funcția de primar USR. Domnul viceprimar Emil Popescu a demonstrat, de asemenea, că încrederea colegilor din organizație rămâne la fel de puternică, iar contribuția sa la construirea unei adevărate opoziții administrative este inestimabilă, alături de echipa USR.

USR Alba Iulia se angajează să ofere o alternativă reală și să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat. În perioada următoare, ne vom stabili echipa de consilieri și vom aduce pe scena politică oameni de încredere și profesioniști, pregătiți să facă față provocărilor și să aducă schimbarea pe care comunitatea noastră o merită.

Mulțumim pentru susținerea dumneavoastră.

Cu stimă,
Echipa USR Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea