Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dan Șova către PSD Alba: Nu îl mai lasați pe Florin Roman să îşi facă pancarde cu autostrada Sebeş-Turda!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul pentru proiecte de infrastructură Dan Şova le-a transmis astăzi colegilor săi din teritoriu, în special celor din județul Alba, să se laude cu proiectele PSD şi să nu îi mai lase pe liberali să îşi facă pancarde şi să îşi însuşească aceste proiecte, relatează Mediafax.

„Aş vrea să transmit colegilor de la Alba, din PSD, mi-aş dori să se laude mai mult cu acest proiect, pentru că este un proiect pe care l-am făcut noi. Să nu îl mai lase numai pe domnul Roman să îşi facă pancarde cu «Omul marilor proiecte, de la PNL», pentru că este munca făcută de noi, Sebeş-Turda şi este ideea, vă spun cu certitudine, direct de la sursă, este ideea premierului Ponta, la care a ţinut foarte mult şi pe care a negociat-o la Comisia Europeană şi a obţinut-o la finanţare, în luna mai a acestui an”, a declarat Şova, citat de Mediafax.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

El a ţinut să le transmită social-democraţilor din Alba că acesta este „un proiect” al PSD, şi că social-democraţii „trebuie să se laude” cu el.

În replică, Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, amintește împăciuitor că ministrul Șova a recunoscut public “ce a făcut Florin Roman pentru proiectul acestei autostrăzi” și că “ocara” adusă de liderul PSD este una prietenească.

“Astăzi domnul ministru Sova m-a ocărât, zic eu prietenește, in fata activului PSD: am si eu un mesaj pentru asta: Autostrada Sebes-Turda este un proiect la care au contribuit decisiv si PNL si PSD, la nivel central si local, așa cum a promis USL oamenilor. Eu recunosc meritul domnului Sova, așa cum si dumnealui a recunoscut public ce a făcut Florin Roman pentru autostrada. E doar o competiție contra-timpului sa fie finalizată, nu intre noi. Unde exista vointa si colaborare cu autoritățile locale se pot realiza “Mari Proiecte”. Doamne ajuta!”, a declarat Florin Roman.

În urmă cu exact o săptămână, ministrul Dan Șova s-a aflat incognito într-o vizită de lucru pe autostrada Orăștie-Sibiu, în cadrul căreia s-a întâlnit cu reprezentanții constructorului lotului 2 Vințișoara – Sebeș – Cunța, care potrivit ultimului termen avansat va fi deschis circulației rutiere în luna decembrie a.c. Liderul PSD nu a anunțat de acestă dată, în legătură cu vizita sa, pe niciun politician din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință Jandarmii din Alba sunt alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată în urma unui tragic infarct. Aceștia au pus mână de la mână […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea