Rămâi conectat

Curier Județean

Dan Puric vine cu „Suflet Românesc” la Festivalul Internațional de Teatru de la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

În 1 octombrie la Alba Iulia, Dan Puric revine în lumina reflectoarelor cu aceeaşi forţă şi aceeaşi subtilitate binecunoscută, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru “Povești”, de la Alba Iulia cu spectacolul de pantomimă „Suflet Românesc”.

52d3aeb334f43suflet-romanesc-1Dan Puric descrie piesa, ca fiind povestea ieşirii din comunism a poporului român, a încercării lui de adecvare la sistemul occidental, cu preţul unor umilinţe şi a unor suferinţe majore, în absenţa unei adevărate înţelegeri din partea Occidentului.

„Dedic acest spectacol poporului roman, frumuseţii lui interioare necorupte, care intr-o zi îl va ajuta sa se refacă. Iubind aceasta frumuseţe va avea puterea ca odată plecat in lume sa-i tămăduiască şi pe alţii”, spune Dan Puric.

Puric este doar una dintre surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru ediția din acest an a festivalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea