Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dan Crainic a fost numit astăzi director medical interimar la Spitalul Județean de Urgență Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul radiolog Dan Crainic este noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Alba. El a fost numit astăzi interimar în această funcție, de către Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, pentru o perioadă de maxim 6 luni, până la organizarea unui nou concurs.

„Prioritatea noastră este desfășurarea normală a activității spitalului, astfel încât cetățenii județului Alba să poată beneficia de servicii medicale de cea mai bună calitate. Am acceptat să-l numesc pe domnul Crainic interimar în această funcție, la propunerea conducerii Spitalului Județean, pentru că este un bun profesionist, un om de echipă și sunt convins că se va ocupa așa cum trebuie de administrarea serviciilor medicale din spital până la organizarea unui nou concurs.” –  a declarat Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea