Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Dan Coriolan Simedru: Gânduri pentru români!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

1 Decembrie este Ziua în care, într-o atmosferă înălţătoare, poporul român, cu înţelepciune şi maturitate, şi-a hotărât soarta prin cel mai important act din istoria sa. În Cetatea Unirii, Alba Iulia, sărbătoarea Zilei Naţionale a României nu ţine cont decât de bogăţia spirituală a locului în care, acum 94 de ani, s-a semnat Declaraţia de Unire cu Ţara, şi de cei care vin aici, an de an, pentru a omagia împreună trecutul glorios, cel mai bun reper pentru viitorul pe care ni-l dorim cu toţii.
În prezent, avem tot mai multă nevoie de apelul la istorie, la valori şi identitate naţională. Poporul român vrea să trăiască în Unitate, Solidaritate, Libertate, simbolurile esenţiale ale Zilei de 1 Decembrie. De Ziua Naţională, Românii şi România primesc un impuls spre căutarea constantă a acestor valori, care trebuie să fie vii nu doar acum, ci în fiecare zi care urmează de acum înainte.
Cu Tricolorul şi Imnul Naţional în suflet, românii trebuie să-şi sărbătorească energic curajul cu care şi-au luat soarta în mâini acum 94 de ani. Poporul trebuie să-şi regenereze în permanenţă forţa, tăria şi determinarea prin care a decis şi Marea Unire de la Alba Iulia.
În aceste zile de sărbătoare, mă simt împlinit. Dragostea mea pentru ţară şi pentru concetăţenii mei îşi găseşte cea mai bună formă de manifestare prin gândurile mele pentru români. Oriunde aţi fi, vă doresc să fiţi fericiţi, sănătoşi şi împliniţi! Să vă regăsiţi curajul, să vă păstraţi identitatea, să nu încetaţi să luptaţi pentru viitorul mai bun al României!
La Mulţi Ani!
Dan-Coriolan SIMEDRU, cetăţean român


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stăpânul Inelelor” a fost programată

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stăpânul Inelelor” a fost programată Joi, 9 mai, Warner Bros. a făcut un anunț mult așteptat, pe care fanii l-au așteptat timp de peste două decenii: data lansării următorului film „Stăpânul inelelor” (Lord of the Rings), care se bazează pe lumea populară creată de autorul britanic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea