Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dan Cherecheș și Cornel Sandu, schimbați din funcțiile de inspectori școlari generali adjuncți ai IȘJ Alba. Ei se întorc la catedră

Dragoş Suciu

Publicat

în

Dan Cherecheș și Cornel Sandu au fost schimbați, luni, din funcțiile de inspectori școlari generali adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba, aceștia urmând să-și desfășoare în continuare activitatea didactică la catedră, iar Ministerul Educației va numi prin detașare, în interesul învățământului, alte două persoane.

Cornel Sandu Dan Chereches01Atât Dan Cherecheș (foto stânga) cât și Cornel Sandu (foto dreapta) au fost numiți, în luna iunie, prin ordin al ministrului Educației de atunci, Adrian Curaj, inspectori școlari generali adjuncți. Numirea s-a făcut până la finalul anului școlar 2015-2016, respectiv până în 31 august.

Ministerul Educației și Cercetării Științifice a organizat, în luna septembrie, concurs pentru aceste funcții însă în Alba nu s-a înscris niciun candidat. În aceste condiții, Ministerul va fi obligat să numească, interimar, alte două persoane.

Atât Dan Cherecheș, cât și Cornel Sandu, au mai ocupat funcții de conducere în învățământ. Cornel Sandu, care e profesor de matematică la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia, a mai deținut funcția de inspector școlar general în perioada 2005-2012, iar Dan Cherecheș, profesor la catedra de discipline tehnice la Colegiul ”I. D. Lăzărescu” Cugir, a fost inspector școlar în perioada 2005-2014, pe discipline tehnice, respectiv pe învățământ particular și alternative educaționale. Dan Cherecheș a obținut în urma alegerilor locale din 5 iunie un mandat de consilier județean, iar Cornel Sandu un mandat de consilier local al municipiului Alba Iulia, ambii candidând pe listele PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea