Dan Barna, întrecere cu Viorica Dăncilă la capitolul GAFE: Crede că Viorica Dăncilă a fost premier 3 ani și jumătate

Dan Barna, întrecere cu Viorica Dăncilă la capitolul GAFE: Crede că Viorica Dăncilă a fost premier 3 ani și jumătate

În deschiderea discursului susținut de la tribuna Parlamentului, cu ocazia votului de învestitură acordat Guvernului PNL, prezidențiabilul USR, Dan Barna, a afirmat că partidul său va vota pentru cabinetul propus de candidatul PNL, Klaus Iohannis, și nu se va opune ”unui demers pe care România îl așteaptă de 3 ani și jumătate, acela de a trimite Guvernul Viorica Dăncilă acasă”.

Numai că, potrivit tuturor calculelor, Viorica Dăncilă a ocupat funcția de prim-ministru doar un an și 8 luni, aceasta depunând jurământul în funcție la data de 29 ianuarie 2018. Anterior, în 2017 au existat alte două guverne PSD, conduse de Sorin Grindeanu și, respectiv, Mihai Tudose.

Elit ELIT

Noua gafă a lui Dan Barna se alătură multitudinii de exprimări nefericite care l-au consacrat pe candidatul USR în această campanie.

Nu este clar dacă aceste erori pe bandă rulantă sunt cauzate de lipsa de concentrare și experiență a politicianului sau de slaba calitate a materialelor pregătite de echipa de consilierii și consultanții acestuia.

Facebook Twitter Google+ YouTube