Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Barna, întrecere cu Viorica Dăncilă la capitolul GAFE: Crede că Viorica Dăncilă a fost premier 3 ani și jumătate

Unirea Ziarul

Publicat

în

Dan Barna, întrecere cu Viorica Dăncilă la capitolul GAFE: Crede că Viorica Dăncilă a fost premier 3 ani și jumătate

În deschiderea discursului susținut de la tribuna Parlamentului, cu ocazia votului de învestitură acordat Guvernului PNL, prezidențiabilul USR, Dan Barna, a afirmat că partidul său va vota pentru cabinetul propus de candidatul PNL, Klaus Iohannis, și nu se va opune ”unui demers pe care România îl așteaptă de 3 ani și jumătate, acela de a trimite Guvernul Viorica Dăncilă acasă”.

Numai că, potrivit tuturor calculelor, Viorica Dăncilă a ocupat funcția de prim-ministru doar un an și 8 luni, aceasta depunând jurământul în funcție la data de 29 ianuarie 2018. Anterior, în 2017 au existat alte două guverne PSD, conduse de Sorin Grindeanu și, respectiv, Mihai Tudose.

Noua gafă a lui Dan Barna se alătură multitudinii de exprimări nefericite care l-au consacrat pe candidatul USR în această campanie.

Nu este clar dacă aceste erori pe bandă rulantă sunt cauzate de lipsa de concentrare și experiență a politicianului sau de slaba calitate a materialelor pregătite de echipa de consilierii și consultanții acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea