Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Barna, despre măsurile ce vor fi luate față de membrii partidului care nu respectă criteriile de integritate: „Dacă cineva minte la criteriile de admitere, automat reacționăm”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aflat la o conferință de presă oragnizată la Alba Iulia, Dan Barna a fost întrebat ce se va întâmpla cu membrii partidului care nu respectă ideile de bază a partidului, după ce 7 membri ai USR Timiș au fost eliminați din partid, care au mințit în declarațiile pe propria răspundere.

„După cum știți, și USR și PLUS, avem criterii de integritate foarte clare legate de colaborarea cu alte partide politice anterioare, numărul de ani, dacă a fost acum 10 – 15 ani, deci trebuie respectate anumite criterii, de perioada, a nu fi avut funcții de conducere în alte partide, lucruri pe care, evident, le urmărim încă din momentul admiterii în cadrul partidului. Există desigur și această instituție a derogarii care este un titlu de excepție și doar în cazul unor persoane cu adevărat relevante pentru comunitate, care au bună imagine și a căror implicare, și mai ales în mediul rural se întâmplă asta, este respectată de către cetățeni.

Colegii noștri respectă cu toții criteriile de integritate și acolo unde, să spunem, cineva „a omis” să comunice anumite informații, cum s-a întâmplat cu cei doi colegi de la Timiș, în momentul în care aflăm acest lucruri evident că reacționăm. Este o politică generală la nivelul întregii țări, evident, se discută despre candidat, dacă, însă, cineva minte la criteriile de admitere, automat reacționăm în momentul în care minciuna iese la iveală”, a răspuns Dan Barna, copreședintele Alianței USR PLUS.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea