Rămâi conectat

Actualitate

Dacian Cioloș după consultările de la Cotroceni: „Anticipatele ar fi o catastrofă pentru România. Nu e o soluţie, este o non-soluţie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul premier Dacian Cioloş, Co-președintele alianței USR-PLUS, a declarat luni, 14 decembrie, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis de la palatul Cotroceni, că nu se pune problema forțării organizării de alegeri anticipate.

„Nu ne punem problema de alegeri anticipate. Anticipatele ar fi o catastrofa pentru Romania. Ar fi o iresponsabilitate din partea celui care vine cu o astfel de soluţie. Asta nu e o soluţie, este o non-soluţie”, a declarat Dacian Cioloș.

De asemenea, Dan Barna a precizat: „Eu refuz să mă gândesc la scenarii cu plecăm acasă sau alegeri anticipate. USR-PLUS este asumat pentru guvernare”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea