Rămâi conectat

Sport

Dacă se califică, Volei Alba Blaj va da în grupele Champions League de VakifBank Istanbul, deținătoarea trofeului, Beziers VB și Maritza Plovdiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă va reuși să depășească în turul al treilea preliminar al Champions League pe Allianz MTV Stuttgart, Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, va evolua în Grupa A a competiției stelare, având oportunitatea să aducă în Sala „Transilvania” din Sibiu pe VakifBank Istanbul, deținătoarea trofeului, câștigat la București, într-o finală cu… Volei Alba Blaj.

Ar fi un meci de gală, o reeditare a finalei din luna mai, dar până la acest duel de lux, Volei Alba Blaj trebuie să elimine formația din Germania și astfel, în respectiva grupă ar fi campioana și vicecampioana Europei.

Din componența grupei mai fac parte campioanele Franței și Bulgariei, Béziers Volley și Maritza Plovdiv. Pentru a accede pentru a 4-a oară în grupele Champions League, Volei Alba Blaj va trebui să elimine Allianz MTV Stuttgart Confruntarea tur va avea loc la Sibiu, miercuri, 7 noiembrie, de la ora 18.00, în timp ce partida retur este programată la Stuttgart, marți, 13 noiembrie, de la ora 20.00. „Meciurile sezonului sunt cele cu Stuttgart, unele foarte dificile, împotriva unei echipe puternice, iar deocamdată nu ne gândim la componența grupelor. Dacă vom reuși să obținem calificarea, să eliminăm Stuttgart, cred că avem șanse să depășim faza grupelor. Cred că ar fi frumos pentru fanii din Sibiu, dar și cei din Alba, să vadă live campioana Europei„, a declarat Vladimir Bacșiș, directorul general al Volei Alba Blaj.

CSM București, campioana României, repartizată în a treia urnă valorică, a ajuns în Grupa E, alături de Dinamo Moscova (Rusia), Chemik Police (Polonia) și Fenerbahce Istanbul (Turcia). Câștigătoarele grupelor și cele mai bune 3 echipe de pe locurile doi avansează în sferturile de finală programate între 12 și 21 martie 2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea