Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Dacă aveti prea mulți bani, puteți deveni proprietarul pensiunii Castel Alpin din Arieșeni! Vă costă 1,7 milioane de euro!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deși criza imobiliară face în continuare ravagii în lumea întreagă, lovind proprietari și proprietăți deopotrivă, în creierii munților Apuseni, lângă Arieșeni, în Vârtop, se pare că această veste încă nu a ajuns, dacă este să judecăm după un anunț la mica publicitate, care prezintă spre vânzare o pensiune turistică, veche de 12 ani, recent renovată, cu suma neverosimilă de 1.700.000 de euro.

Judecați singuri dacă merită construcția botezată castel această sumă, bazându-vă pe imaginile și detaliile prezentate în acest anunț.

„HOTEL – 4 flori , constructie noua 2001, complet renovata 2011 , statiunea turistica Arieseni, Vartop, Jud. Alba, langa partiile de ski din Vartop- 100 m de partia cu teleski si 300 m de partia cu telescaun.

Constructia se preteaza ca unitate turistica, ca locatie de protocol, dar poate fi transformata destinatia inclusiv azil de lux.

Constructia are aprox. 2200 mp desfasurati :

DEMISOL –spatiu centrale termice si deposit combustibil, beciuri

PARTER- 8 camere duble cu baie proprie si un apartament cu 2 camere si baie

– sala fitness si sauna

– spatiu depozitare echipament schi, apartament proprietar compus din 2 dormitoare , camera de zi, oficiu si baie

– receptie , holuri acces

– disco- nightclub capacitate 150 locuri

ETAJ I- 8 camere cu baie proprie si un apartament cu 2 camere si baie

sala jocuri

hol relaxare

spatiu cazare personal cu 5 camere, hol si baie- capacitate 16 persoane

restaurant- capacitate 100 locuri, bucatarie, spatii magazine, grup sanitar , terasa si holuri. Are acces prin interior si iesire separata in exterior catre gradina de vara.

MANSARDA- infrastructura pregatita pt. compartimentarea si finalizarea a 8 camere cu baie si un apartament

– sala conferinte- capacitate 100 locuri, grup sanitar , oficiu coffeebreak, hol relaxare

Hotelul complet utilat integral ( mobilier, inventar moale , TV, cablu , internet, bucatarie inox, vesela, pahare, tacamuri etc. ), centrale termice proprii pe lemn cu gazeificare, current trifazic si monofazic .

Este intabulata pers. fizica , exista si societate comerciala cu toate avizele si autorizatiile necesare functionarii ca unitate turistica.

Cladirea are aprox. 58 m lungime si 14 m latime, demisol ( 12x 6 ml), parter, etaj si mansarda. Mansarda nu este finalizata in intregime, exista infrastructura pregatita pt. functionarea a inca 8 camere si un apartament cu baie fiecare.”

foto: tocmai.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea