Rămâi conectat

Politică Administrație

Curtea de Apel Alba Iulia, printre instanțele cu o creştere semnificativă a numărului dosarelor vechi, nesoluționate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curtea de Apel Alba Iulia se numără printre instanțele din țară la nivelul căreia s-a înregistrat o creştere semnificativă a numărului dosarelor mai vechi de zece ani, nesoluționate, se arată într-o analiză făcută publică de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Astfel, potrivit statisticii CSM,  situaţia dosarelor de la instanţele româneşti, care rămân practic cu anii fără a fi soluţionate, se agravează de la an la an. Mai exact numărul dosarelor mai vechi de zece ani a crescut cu peste 60% în 2013, faţă de 2012, printre cauze numărându-se suspendarea pe perioade lungi a judecării, exercitarea repetată a căilor de atac, de multe ori inadmisibile, şi managementul defectuos al cauzei.

O creștere semnificativă se înregistrează la Curțile de Apel Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Alba-Iulia, Cluj şi Târgu-Mureş, iar scăderi semnificative ale dosarelor se înregistrează la Curțile de Apel Bacău și Oradea..


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea