Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestația deputatului de Hunedoara Cornel Resmeriță, formulată împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, vineri, 15 mai, ca nefondată, acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Resmeriţă Cornel Cristian împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate, având ca obiect anularea raportului de evaluare nr.995/G/II/12.01.2015 întocmit de Inspecţia de integritate din cadrul A.N.I.., sub aspectul conflictului de interese de natură administrativă.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, competenţa soluţionării recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Considerentele care au stat la baza acestei sentinţe vor putea fi făcute publice după ce hotărârea va fi motivată”, precizează Cosmin Muntean, reprezentantul instanței.

ELIT

Dosarul nr. 79/57/2015, ce s-a aflat pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, a avut ca obiect soluţionarea acţiunii în contencios administrativ formulată de reclamantul Resmeriţă Cornel Cristian, deputat în Parlamentul României, prin care acesta a solicitat anularea raportului de evaluare nr. 995/G/II/12.01.2015 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate – Inspecţia de Integritate prin care s-a constatat că Resmeriţă Cornel Cristian, deputat în Parlamentul României, nu a respectat regimul juridic al conflictelor de interese a încheiat contractul civil nr. 529/2009, prin care fratele său, Lucian Marius Resmeriţă, a fost angajat în funcţia de consilier în cadrul Biroului parlamentar nr. 275 din localitatea Vulcan, Judeţul Hunedoara.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Gogu 19 mai 2015 at 14:48

Astia de la CA ab ca si cei de la T ab resping orice actiune indreptatita de lege, a cetateanului rom an, conform instructiunilor Sefului slugilor din statul de DREPTI in fata stapanului, Justitia in ROM ANIA este in epoca MATRIARHATULUI….manca-v-ar Racul….astia se comporta ca si cum ei nu ar fi nemuritori, adica niste dobitoace …

Așa zis-a Burebista 19 mai 2015 at 15:00

No așe acuma că ați corectat greșeala din titlu în care ați scris Resmetiță în loc de Resmeriță v-ați gândit să-mi mulțumiți prin ștergerea comentariului prin care v-am semnalizat greșeala. Așa nu! Vă pun la gazeta de perete lângă ceilalți pe care să nu îi luăm ca exemplu pozitiv.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...